ZIDNE TAPETE

Trend zidnih tapeta vratio se na velika vrata, donoseći sa sobom obilje kreativnih i uzbudljivih mogućnosti.

Inspirativne zidne tapete u vaš će dom unijeti osvježavajuće boje i teksture. Neprestani napredak u novim tehnikama tiska zidnih tapeta na raznim podlogama – papiru, tkanini, plutu – uz mogućnost lakog postavljanja, zamjene i čišćenja samo dodaju atraktivnosti zidnih tapeta u unutrašnjem uređenju.

Personalizacija prostora bez ograničenja

Zidne tapete nude ponešto za svaki stil i ukus. Vašu će odabranu sobu transformirati dojmljivom bojom, zavodljivom teksturom ili dinamičnim uzorkom.
Zidni tapeti s reprodukcijom umjetničkog djela djeluju poput prave slike na zidu, koja će privući svačiji interes. Jednostavni klasični uzorci, poput pruga, rađaju sofisticirani ugođaj i savršena su pozornica za komade namještaja poput klasičnih fotelja i komoda.

Tiskane na širokoj paleti podloga, zidne tapete s teksturom dodaju dimenziju i dodira ovom nekad plošnom dekorativnom elementu. Često korištene za postizanje organskog i prirodnog izgleda, teksturirane tapete pružaju smirujući doživljaj.

Zidne tapete koriste se i za naglašavanje određenih arhitektonskih elemenata, poput lukova i niša, na taj način stvarajući svojevrsnu sobu unutar sobe.

Obilje realističnih i stiliziranih cvjetnih i biljnih uzoraka mogu se uklopiti u svaki interijer. Stroži, geometrijski uzorci odlično funkcioniraju s monokromnim paletama, uz doživljaj stabilnosti i pouzdane rutine.
Trend smjelih tamnih boja, s raznovrsnim metaliziranim efektima i velikim dramatičnim floralnim uzrocima priziva dekore prošlih epoha, romantiku i strastvenu toplinu.

Fantastičan realizam i kreativni opseg zidnih tapeta omogućuje postavljanje pravih murala od stropa do poda, na sve zidove, uz spektakularno otvaranje sobe u u prirodni ili izmaštani prostor. Zapanjujuće evokativni, murali od zidnih tapeta povećavaju i najmanje prostore do neslućenih razmjera.

Smjeli trend petog zida donio je zidne tapete i na strop, pretvarajući ga u plohu naročitog interesa i dubine. Omiljeni izbor za male prostore, poput garderobe, zidne tapete na stropu zrače luksuzom.

Nekad korištene za prikrivanje nesavršenosti, zidne tapete su danas zaigrani akcent, glavna točka fokusa u nekom prostoru ili vizualna poruka jedinstvenog sadržaja. Svojim karakterom i šarmom zidne tapete jamče personalizaciju prostora koju je teško nadmašiti.

BRENDOVI U PONUDI