Projektiranje

CULT filozofija je jednostavna: besprijekorna elegancija,superiorna tehnologija i vrhunska usluga u službi rješenja koja su prilagođena vama.

Bez obzira na veličinu ili tip projekta kojeg planirate, naši će vam stručnjaci pomoći da ga dovedete do savršenstva.

Svaki korak u projektu je važan

Prikladan odabir brendova, kolekcija i materijala, prilagođen vašim željama te realitetu prostora i projekta nisu samo garancija su vrhunskog stila i kvalitete, već i kontrole investicije na svakom koraku.

U bliskoj suradnji vama, naši specijalisti precizno će razraditi sve stavke i sve faze projekta – od odabira proizvoda, preko nacrta i 3D vizualizacije pa do svih stadija izvedbenih radova.

Po potrebi ćemo vas spojiti s našim stalnim suradnicima – arhitektima, stručnjacima za pametne kuće ili tvrtkama za izvedbu radova.

Individualan pristup projektu

U CULT-u smo svjesni činjenice da svaki dobro utrošen novac znači nezanemarivu uštedu negdje drugdje. Precizan projekt je alat kontrole u jednakoj mjeri u kojoj je i pokretač djelovanja. Baš kao i vaš osobni stil i prostor kojeg opremate, vaš projekt je individualan te traži posebnu pažnju i prilagodbu. Naši će vam stručnjaci pomoći da raščistite sve eventualne nedoumice vezane za projekt te da s njim upravljate u svakom trenutku, uspješno i bez stresa.

3D vizualizacija

Profesionalna 3D vizualizacija je bez premca u dočaravanju završnog izgleda nekog prostora, njegove atmosfere i dojma, uključujući raspored, obloge i namještaj i sve druge detalje i elemente. 3D vizualizacija govori svima razumljivim jezikom i ne zahtijeva tehničko predznanje kao u slučaju klasičnih nacrta.

Profesionalni 3D rendering interijera uključuje i CGI modele dekorativnih obloga, namještaja i svih drugih elemenata iz naše ponude vrhunskih brendova. Na ovaj način 3D vizualizacija isporučuje gotovu listu za nabavku, koja se onda s lakoćom koordinira s budžetom i cjelokupnim projektom.