KUPAONSKI NAMJEŠTAJ I RASVJETA

Zaokružite jedinstveni ambijent vaše kupaonice i efikasno angažirajte sav iskoristivi prostor odabirom vrhunskog kupaonskog namještaja i atraktivne rasvjete.

Kupaonski namještaj više ni po čemu ne zaostaje za ostalim namještajem u domu. Uspješno zadovoljava višestruka očekivanja: dobru organizaciju prostorije, mogućnost urednog pohranjivanja i spremanja raznih potrepština i predmeta, funkcionalnost, vrhunski dizajn, personalizaciju, pouzdanu kvalitetu i trajnost.

Kupaonski namještaj

Majstorska izrada, najbolji materijali i obilje stilova omogućuju praktički beskrajne kombinacije kupaonskog namještaja i glatku koordinaciju sa svim drugim elementima u kupaonici, od sanitarija i kada, preko zidnih i podnih obloga do galanterije. Pritom, pametan dizajn omogućuje da iskoristite svaki centimetar kupaonice. Zidni elementi različitih dubina predstavljaju najočitiju uštedu dragocjenog kupaonskog prostora. Samostojni blokovi s opcijom ugradnje umivaonika, modularni ladičari opremljeni ladicama na meko zatvaranje ili onima koje se otvaraju na dodir dodatno povećavaju raspon opcija u svakom prostoru. Bogatstvo dostupnih stilova najprimjetnije je u frontama i finišima. Klasični materijali, poput mramora i mjedi, kupaonici podaruju bezvremeni šarm i ugođaj klasičnog luksuza. Kompozitni i inovativni novi materijali stvaraju suvremeni urbani ambijent, a izgledom i sastavom utjelovljuju snagu i rafinirani izgled bilo kojeg drugog materijala: porculana, stakla, kamena, drva, cementa ili metala. Ali to nije sve, jer formula savršenog kupaonskog namještaja postaje potpuna tek kada u obzir uzmemo teksture i boje, kao i veliki raspon uzoraka – od geometrijskih, pa sve do prirodnih i organskih.

Modularni ergonomski sustavi, s mogućnošću kombiniranja otvorenih i zatvorenih elemenata, unose dodatnu dinamiku u prostor i otvaraju priliku za još veći stupanj personalizacije i prilagodbe svakom kupatilu, bez obzira na veličinu. Izvrsna ergonomija kvalitetnog kupaonskog namještaja omogućuje razna rješenja za pohranu, gdje ima mjesta za sve, i gdje je sve uvijek na svom mjestu. Ukratko, moderni kupaonski namještaj pruža maksimalnu funkcionalnost, bez žrtvovanja stila i ukusa.

Rasvjeta

Široki raspon rasvjetnih rješenja, od ogledala s ugrađenim LED svjetlima, opcijama prigušivanja i biranja topline svjetla, pa sve do raznovrsnih specijaliziranih kupaonskih rasvjetnih tijela ili samostojnih elegantnih lampi, podarit će vašoj kupaonici svim novu ambijentalnu dimenziju, u bilo koje doba dana ili noći.

Međuigrom ekskluzivnih detalja i skladne cjeline, kupaonski namještaj i rasvjeta povezuju cijelu kupaonicu u elegantnu i dinamičnu priču, gdje svi elementi međusobno komuniciraju, skladno se nadopunjuju i naglašavaju jedni druge.

BRENDOVI U PONUDI