KADE I TUŠ KADE

Kupaonica je prije svega oaza opuštanja i revitalizacije. Stoga ne čudi što je upravo kada, ili tuš kada, fokus svake kupaonice.

Suvremene vrhunske kade i tuš kade predstavljaju novu dimenziju opuštanja i revitalizacije. Mogu se pohvaliti najkvalitetnijim materijalima i inteligentnim hidromasažnim sustavima.

Uistinu velik raspon stilova, oblika, boja, obloga i integriranih elemenata namještaja omogućuje krajnje visok stupanj personalizacije.

Kade

Moderne kade odlikuju se rafiniranom estetikom. Izrađene od visokokvalitetnih i otpornih materijala, dostupne su u velikim broju oblika i dimenzija. Obzirom na odabranu stilsku temu kupaonice, kada može biti zaobljena ili pak strožih, geometrijskih linija, retro ugođaja ili zaigranih i neočekivanih formi. Nova tehnološka rješenja omogućuju veliku slobodu instalacije: od postavljanja kade u sam centar kupaonice, njene ugradnje u pod do bilo koje željene visine, ili pak instalacije poluzaobljenih, kutnih ili kada zaigranih oblika. Raspon materijala za kadu dodatno će personalizirati vašu kupaonicu. Bilo da su načinjene od sanitarnog lijevanog akrila ili inovativnih materijala, moderne kade oduševljavaju oblicima i teksturom. Čak i kada su izrađene od lijevanog željeza i bakra, čime prizivaju ekskluzivnost i luksuz prošlih stoljeća – moderne kade su elegantne i ergonomske.

U kombinaciji inteligentnim i potpuno tihim hidromasažnim sustavima kada postaje mjesto istinskog kućnog wellnessa i stopostotnog opuštanja. Aspekti komfora i ukupne prednosti kada su višestruke. Higijenske i lake za održavanje, neporozne, otporne na ogrebotine i trajne, kade su dostupne u bogatom rasponu kvalitetnih nijansi koje ne blijede tokom vremena. Dodamo li tome mogućnost oblaganja kada u razne obloge, poput plemenitog drva, mramora, ili suvremenih kompozitnih materijala, a potom i mogućnost integriranja elemenata namještaja, poput klupica i ladica, postaje jasno zašto su kade istinske kraljice svakog kupatila.

Tuš kade

Suvremene tuš kade oduševljavaju dimenzijama, izborom materijala i kreativnim dizajnom koji im omogućuju da se uklope bilo koji kupaonski interijer, bez obzira na dimenzije i tlocrt. Pored sanitarnog lijevanog akrila, koji se odlikuje trajnošću, praktičnošću i higijenom, uz mogućnost personalizacije u velikoj paleti boja, u izradi tuš kada sve su zastupljeniji i drugi materijali. Jedan od najpopularnijih je lijevani mramor, koji se sastoji od prirodnih i kamenih čestica, a odlikuju ga otpornost na ogrebotine, iznimno ugodna i lijepa tekstura te mogućnost rezanja po mjeri.

Elegantne i robusne, izvedene u različitim stilovima, klasičnih dubina, plitke ili poravnate s podom, moderne tuš kade donose maksimalnu uštedu prostora u kupaonici. Zbog slobode kretanja koju omogućuju prikladne su i za starije i osobe s posebnim potrebama.

Idealne za one koji prednost daju revitalizirajućem i opuštajućem iskustvu tuširanja u svako doba dana, svojim mogućnostima i kvalitetom moderne tuš kade stoje bok uz bok kadama za kupanje.

BRENDOVI U PONUDI