VINIL

Luksuzni vinilni podovi nove generacije odlikuju se izvanrednim tehničkim karakteristikama i velikim estetskim rasponom.

U situacijama kada drvo ili keramika iz bilo kojeg razloga nisu opcija, zidne i podne obloge od luksuznog vinila savršeno su rješenje.

Izvanredna svojstva novog vinila

Otporan na vlagu, ovaj novi tip elastičnih obloga lako se pere i pruža izvanrednu zvučnu izolaciju. Uz brzu i laganu instalaciju, prikladan je za sve vrste prostora.

Najtiša podna obloga na tržištu, vinil upija zvukove i do 50% bolje od ostalih podova. Otpornost na ogrebotine i habanje čini ga idealnim za opuštenu svakodnevnicu obiteljska druženja i zabave, dječju igru i kućne ljubimce.

Dizajn bez ograničenja

Vinil donosi bezbrižnost koja ne ide nauštrb stila, udružujući kvalitetu koja vam treba s dizajnom kojeg volite. Današnji vinil više nije kompromis, već izbor sa stilom koji si svako može priuštiti. Fantastičnim spektrom boja te geometrijskih, klasičnih uzoraka i floralnih motiva svijet vinila otvara vrata osobnoj kreativnosti i osebujnom stilu.

Svoju popularnost vinilne obloge duguju iznimnoj svestranosti i primjenjivosti. Savršena kombinacija dizajna i odličnih performansi, luksuzne vinilne obloge unose željeni ugođaj u kupaonice, kuhinje, hodnike ili dnevne sobe. Kvalitetni finiši modernog vinila vjerno dočaravaju rafinirane teksture i detalje svih prirodnih materijala. Iznimno realistične vinilne ploče dostojan su takmac najskupljim podovima od punog drva, do u najsitnije detalje, uključujući i stilove slaganja poput riblje kosti ili ravnih parketa, širokih i dugačkih dasaka ili mozaika od manjih komada drveta. Uz vrhunski vinil, ljepota porculanskih pločica, jedinstvena tekstura mramora, kamena i betona oživljava do u najsitnije detalje. Kreativni uzorci i boje vinila omogućuju prilagodbu svakom ukusu i trendu.

Praktičan, dostupan, svestran

Praktičan i financijski isplativ, vinil nudi veliku vrijednost za novac. Dostupan u rolama i pločama raznih formata, vinil se lako instalira po principu uradi sam, bez posebnih spojeva, letvica i graničnika. Bilo da u svom domu želite postići tradicionalni, rustični, eklektični ili suvremeni ambijent, vinil vam omogućuje najbržu i najlakšu promjenu stila.

BRENDOVI U PONUDI