Prodaja

100 svjetski poznatih brendova nudi fantastično obilje opcija za vaš prostor, a svaka od njih počinje s prikladnim odabirom. Naši stručnjaci u prodaji pobrinut će se da vaš odabir kolekcija i proizvoda odražava sve vaše želje i zadovoljava sve vaše potrebe. Ukratko, da sve bude baš po vašoj mjeri.

100 vrhunskih europskih brendova na vašem dlanu

U našem portfelju nalazi se preko 100 najboljih europskih brendova za uređenje interijera i eksterijera. Svi naši brendovi mogu se pohvaliti velikom lepezom kolekcija, koje katkad dosežu i nekoliko desetaka linija po brendu. CULT-ovi iskusni specijalisti pomoći će vam u navigaciji kroz ovo pravo more proizvoda i opcija, kako biste bez napora odabrali upravo ona rješenje koja su idealna za vas.

Bilo da jednostavno želite novu kupaonicu ili možda iz temelja preuređujete čitavu kuću, bilo da imate sasvim jasnu ideju i precizne nacrte ili jednostavno ne znate otkud biste počeli – CULT vam stoji na raspolaganju. Sve što trebate učiniti jest izložiti svoje želje i smjernice –estetske, financijske i ostale – i mi ćemo odraditi sav posao, od početka do kraja.