TUŠ KANALICE

Besprijekorno funkcioniranje kupaonice u velikoj se mjeri oslanja na kvalitetna, inteligentna inženjerska rješenja za odvodnju i ispiranje.

Vodokotlići

Ugradbeni vodokotlići neizostavan su element modernih kupaonica. Iznimno pouzdani i dugotrajni, ovi su kotlići laki za instalaciju i održavanje. Ovisno o tipu i specijalizaciji, namijenjeni su ugradnji u suho montažne i prezidne konstrukcije, kao i u instalacijske zidove. Uz servisne otvorima koji su krajnje pristupačni te zaštićeni od vlage i prljavštine, zadovoljavaju najviše tehnološke standarde. Osim što su iznimno tihi, ugradbeni vodokotlići čine kupaonicu vizualno većom.

Uza sve navedeno, aktivacija dvokoličinskog ili start-stop ispiranja omogućuje da prilikom svakog korištenja vodokotlića uštedite znatnu količinu vode. Jedini vidljivi dio konzole, tipkalo, moguće je personalizirati u raznim bojama i finišima, kako bi se postigao poptuni sklad s ostalim elementima kupaonice.

Tuš kanalice

S kvalitetnim, pouzdanim i učinkovitim sustavima za odvodnju, voda će brzo i diskretno otjecati iz prostora tuša. Naš veliki asortiman vrhunskih tuš kanalica vodećih europskih proizvođača pokriva sve instalacijske situacije, od plitkih tuš kada do onih s povišenih rubom, kao i slučajeve gdje je nužan odvod velikog kapaciteta, primjerice kod nadglavnih tuševa ili kompleksnih sustava za tuširanje. Spoj iznimne estetike i patentiranih tehnoloških rješenja učinio je moderne tuš kanalice vrlo popularnima. Precizno dimenzionirane i elegantne, mogu biti izvedene tako da su iznimno diskretne i jedva primjetne, uz mogućnost oblaganja pločicama, čime se ojačava dojam uniformnosti i neprekinuti tok prostora unutar samog tuša. S druge strane, odabirom uočljivijeg oblika ili kontrastnog materijala tuš kanalice postiže se doza dinamike i promišljenog naglaska u dizajnu.

Lišene neugodnih rubova i uglova, s pouzdanim sustavima brtvljenja koji garantiraju vodonepropusnost, tuš kanalice su jednostavne za održavanje i otporne na sredstva za čišćenje. Uz to su opremljene i zaporima za miris koji omogućavaju slobodan pristup izljevnoj cijevi.

Veliki raspon oblika, boja i finiša tuš kanalicama i njihovom neposrednom okruženju podaje ciljane estetske efekte. Odabir diskretnih rješenja dodatno će vizualno ujednačiti prostor tuša. S druge strane, upečatljivije boje i materijali stvorit će kontrastan moment, uz opciju vizualnog povezivanja sa stijenkom tuša, kupaonskim namještajem i drugim elementima u kupaonici.

BRENDOVI U PONUDI