LAMINAM

Revolucionaran materijal. Kreiran u Italiji.

Laminam je revolucionaran materijal, kreiran u Italiji. Riječ je o izvanredno tankim porculanskim pločama potpuno novih tehničkih i estetskih obilježja.

Smanjena težina i vrhunska svojstva Laminama omogućuju izradu ploča iznimno velikih dimenzija. Laminam se koristi za vertikalno i horizontalno oblaganje praktički svih vrsta površina u interijerima i eksterijerima –  zidova, podova,  stepenica, pultova, namještaja, vrata i fasada.

Laminam u svaki prostor donosi autentičnost i ljepotu prirode. Načinjen od probranih i cijenjenih prirodnih sirovina – porculanskih minerala certificiranog porijekla – Laminam nema nikakvih nečistoća i primjesa te predstavlja jedinstven proizvod u svijetu.

Besprijekornih karakteristika, dostupan u velikom opsegu efekata i tekstura, Laminam je dobar i za okoliš te se može reciklirati.

LAMINAM: OD SAVJETOVANJA, PREKO PROJEKTIRANJA, PA DO KLJUČA U RUKE

Jedna od misija CULT-a je približiti Laminam svima – kako struci, tako i investitorima. CULT nudi kontinuiranu potporu u edukaciji, projektiranju, specifikaciji i izračunu investicija, uključujući i konkretnu realizaciju projekta ugradnje Laminama na bilo koju zidnu ili podnu površinu u vašem interijeru ili eksterijeru.
Slobodno nam se obratite s pitanjima! Naš će vam multidisciplinarni tim, koji uključuje i stručnjake iz tvrtke Laminam, jedinog proizvođača ovog jedinstvenog materijala na svijetu, isporučiti najoptimalnije rješenje!
Bilo da renovirate ili gradite iz početka, Laminam plohe će vašem prostoru podariti nenadmašnu estetiku i funkcionalnost.

Potpuno nov koncept svih površina

Tehnička izvrsnost Laminama pandan je našla u fantastičnom rasponu njegovih estetskih mogućnosti. Dimenzije ovih porculanskih ploča dosežu do čak 1620 x 3240 mm. Laminam se može pohvaliti efektom kontinuiteta materijala i površina, koji je bez premca u odnosu na druge materijale za oblaganje. Estetski rezultat je iznenađujuće prirodan, pa otud ne čudi što se ovaj ekskluzivan proizvod primjenjuje na gotovo sve površine u domu i izvan njega.

Besprijekoran stil, iznutra i izvana

Najsuvremenija tehnologija i najkvalitetnije sirovine iznjedrile su Laminam u cijelom spektru boja i finiša. Efekti mramora, cementa, kamena, metala, smola ili drva, s prirodnim, poliranim ili finišima koji su meki na dodir, uz protuklizna svojstva, čine Laminam savršenim izborom za oblaganje svih površina u bilo kojem objektu.

Tehničko savršenstvo u službi boljeg i ljepšeg življenja

Čistoća sastojaka, savršene tehničke karakteristike i homogenost samo su neke od poželjnih kvaliteta ovog materijala. Površina Laminama je higijenska, kompaktna, nepropusna, jednostavna za čišćenje i održavanje, otporna na nagle toplinske promjene, visoke temperature i smrzavanje. Uz Laminam možete zaboraviti na plijesan, gljivice te bilo kakve mrlje. Otporan je na sredstva za čišćenje, kemikalije, kiseline, otapala, vlagu i UV zrake. Dimenzijski je stabilan, pogodan za unutrašnje i vanjsko korištenje. Ne savija se, otporan je na grebanje i habanje, a može se i reciklirati. I na kraju, treba napomenuti da se sve ove karakteristike ne umanjuju s protokom vremena.

Zbog svega nabrojanog, Laminam je postao sinonim za pouzdanost i ljepotu koji traju.