SANITARIJE I UMIVAONICI

Savršena kombinacija komfora i svestrane funkcionalnosti, moderne sanitarije i umivaonici na najbolji mogući način oplemenjuju prostor kupaonice.

Ugodne na oko i na dodir, dizajnirane za dragocjene intimne rituale, sanitarije novog doba podjednako su izraz individualnog stila i suvremene kulture življenja.

Naša ponuda vrhunskih umivaonika nudi superiornu kvalitetu, otjelovljenu u raznovrsnim stilovima i najboljim  materijalima.

Sanitarije

Uzbudljive kombinacije i veliki opseg stilova definiraju moderne sanitarije.

Podne ili zidne WC školjke s pripadajućim poklopcima i sjedalima, a potom i samostojeći, ugradbeni, podni ili zidni bidei, zidni ili podni pisoari, kao i sanitarije namijenjene slabo pokretnim ili osobama s posebnim potrebama, osmišljeni su s krajnjom pažnjom i preciznošću. Proizvedeni su iz najkvalitetnijih materijala, uz primjenu vodećih tehnoloških rješenja. Skulpturalni šarm i bešavna funkcionalnost modernih sanitarija transformirat će svaku kupaonicu u prostor u kojem se rado biva.

Bilo da se odlučite za sanitarije koje odišu strogim esencijalnim linijama, ili one koje su izvedene u podatnijim i fluidnijim oblicima, na raspolaganju vam je izniman raspon boja, tradicionalnih i novih materijala, tekstura i finiša koji će estetiku i sklad vašeg kupatila podići do sasvim novih razina.

Umivaonici

Jedna od neprikosnovenih zvijezda modernih sanitarija je umivaonik. Dostupan u mnogim verzijama – ugradbeni, zidni, slobodnostojeći, nasadni, polunasadni, dupli – umivaonik ima bezbroj lica i dimenzija. Stoga, nije nimalo pretjerano reći da postoji sasvim osebujan umivaonik za svakoga. Ljubitelji bezvremene elegancije oduševit će se klasičnim, rafiniranim komadima i plemenitim detaljima koji su interpretirani u suvremenom ključu i materijalima. Urbani stilovi u dizajnu, inspirirani duhom i kulturom življenja u velikim svjetskim metropolama, donose umivaonike strogih, esencijalnih  formi. Kombinacija mekih i oštrih linija te kreativnih oblika zadovoljit će sve one koji u svojoj kupaonici žele dozu dinamičnosti. Posebnu nišu čine linije koje, podjednako inspirirane prirodom i suvremenim životom, spajaju opuštajući mir i jednostavnost s najsuvremenijim tehnologijom. Intrigantni detalji modernih umivaonika promijenit će perspektive i prostor vašeg kupatila na neočekivane načine.

Uz superiorne materijale te ikonički dizajn modernih sanitarija i umivaonika, kupaonica postaje otjelovljenje prirodnog, energizirajućeg iskustva doticaja s vodom u vašem domu, istovremeno odražavajući vaš individualni stil i potrebe.

BRENDOVI U PONUDI