GALANTERIJA

Atraktivna galanterija u kupaonicu unosi rafinirane vizualne i funkcionalne naglaske, zaokružujući odabrani stil i dizajn.

S našim iznimnom rasponom vrhunske galanterije, svaki dio vaše kupaonice će zablistati i doći do izražaja.

Puno više od dobrodošlih, ali tek funkcionalnih predmeta, moderna kupaonska galanterija sastoji se od vrhunski izrađenih i lijepih elemenata koji se više ne moraju skrivati. Galanterija nije tek nezaobilazni suputnik u kupaonici, ona je danas pravi protagonist koji govori istim jezikom kao i ostatak kupaonice.

Sklad estetike i funkcionalnosti

Elegantne i skladne proporcije kupaonske galanterije jamče izniman spoj estetike i funkcije, koji daje puno više od pukog zbroja. Probrana kvaliteta i raspon naše ponude kupaonske galanterije omogućuju visoki stupanj personalizacije koji će zadovoljiti svaki, pa i najzahtjevniji ukus.

Pažljiv odabir galanterije kompletira izgled kupaonice, unoseći u prostor suptilnu koordinaciju i ergonomiju, moment nesputanog kretanja. Praktični i pomno osmišljeni, elementi kupaonske galanterije olakšavaju korištenje kupaonice, unose urednost i time oslobađaju prostor.

Savršenstvo u detaljima

Razne ručke i držači za prostor kade i tuša, police, dispenzeri za sapun, čaše za zubne četkice, držači za ručnike, ubruse i WC papir, WC četke, da nabrojimo samo neke, funkcionalni su predmeti koliko i vizualni akcenti u prostoru kupaonice. Potencijalno šireći prostor za spremanje u svaki ugao, uključujući kadu ili tuš kabinu, galanterijski elementi mogu se i personalizirati u velikom broju finiša.

Izniman raspon stilova galanterije omogućuje dosljednost izgleda u svakoj kupaonici, bez obzira na temu i stil. Bilo da ste nadahnuti klasičnim, modernim ili nekim od avangardnih stilova u dizajnu kupaonice, imamo galanteriju za vas: od moderne interpretacije tradicionalnih kanona sklada, preko esencijalnih, pročišćenih modernih linija, do univerzalnog dizajna koji će se lako uklopiti u bilo koji kupaonski prostor. Najširi izbor vrhunskih materijala – od raznih metala, mjedi, stakla ili keramike pa sve do visokotehnoloških inovativnih materijala – otvara prostor dodatnim kombinacijama. Bez obzira da li je zaobljenih, pravokutnih ili zaigranih, valovitih linija, galanterija je dokaz da je savršenstvo moguće i u najmanjim detaljima.

Atraktivni i praktični, higijenski i trajni, elementi kupaonske galanterije osmišljeni su tako da se lako održavaju. Uvijek na dohvat ruke, pružaju komfor i sigurnost, podajući kupaonici dodatnu dozu elegancije i sklada.

BRENDOVI U PONUDI

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK ZA

Aliseo je brend koji prednjači svojom uvijek novom razinom usluge i efikasnosti namijenjenih hotelijerskom sektoru.

Pogonjeni vrhunskim dizajnom i tehnološkim inovacijama, Aliseo proizvodi fokusirani su na stvaranje vrhunskog estetskog i funkcionalnog iskustva svakog hotelskog gosta. Uspješna alternativa mainstremu u hotelskom opremanju, Aliseo nudi stilsku raznolikost koja svaku hotelsku sobu pretvara u utočiste luksuza, udobnosti i jedinstvenog, pamtljivog stila.

Svjetsku prepoznatljivost Aliseo je po prvi put stekao prije gotovo 40 godina kada je lansirao najsigurniji hotelski fen za kosu na svijetu, koji je ubrzo postao globalni standard. Poziciju lidera u opremanju hotela Aliseo je nastavio potvrđivati sljedećim proizvodima, kao što je primjerice prvo ogledalo s ugrađenim LED svjetlima koje je svjetsku premijeru doživjelo 2003.