KUPAONICA

Kupaonica je oaza za sva čula u kojoj započinjemo i završavamo dan.

Jedna od najvažnijih prostorija u domu, kupaonica je mjesto na kojem započinjemo i završavamo dan. U posljednjih desetak godina dizajn kupaonica prošao je pravu malu revoluciju, pretvorivši ovaj često korišteni prostor u središnje mjesto opuštanja i wellnessa u domu, oazu za sva čula.

Besprijekorna funkcionalnost

Zahtjevna za renoviranje koliko i za izgradnju, kupaonica zaslužuje pomno planiranje. Bez obzira na veličinu, dobro osmišljena kupaonica uvelike će poboljšati kvalitetu stanovanja. Dobar dizajn i vrhunski materijali znatno uvećavaju trajnost, praktičnost korištenja i udobnost kupaonice. Naši specijalisti pomoći će vam da savladate sve izazove, bez obzira na količinu kvadrata koji su vam na raspolaganju. Kvalitetan plan pomaže vam odrediti kako će prostor funkcionirati i kako najbolje iskoristiti sve mogućnosti koje su vam na raspolaganju. Primjerice, ovo je trenutak kada odlučujete da li ćete inkorporirati kadu ili tuš kadu, ili oboje, da utvrdite koliko mjesta imate za kupaonski namještaj te kako optimizirati protok zraka i svjetla.

Kvaliteta i trajnost

Posebni uvjeti, namjena i frekvencija korištenja kupaonice opravdavaju ulaganje u visokokvalitetne, pouzdane, trajne i lijepe materijale. Dobro osmišljena kupaonica lakše se održava i čisti. Pažljivim odabirom sanitarija, umivaonika, zidnih i podnih obloga, kupaonskog namještaja, rasvjete i galanterije uvelike ćete smanjiti potrebno održavanje, i osigurati da svaki boravak u kupaonici bude prigoda za zadovoljstvo i bezbrižnost.

Estetika i udobnost

Wellness zona susreta s vodom i svim njenim dobrobitima, kupaonica istovremeno zadovoljava sve potrebe i održava individualni stil.

Moderna kupaonica puno je više od funkcionalne i pomalo skrivene prostorije u kući. Praktično neograničene opcije u stilu, dizajnu, materijalima i bojama pretvorile su kupaonicu u mjesto s karakterom. Estetski ravnopravna sa svim ostalim prostorijama u domu, kupaonica je postala elegantno mjesto intime i opuštanja od svakodnevnog stresa. Vrhunski dizajn kupaonicu je promaknuo u pravi mali privatni spa, gdje se na miru možete prepustiti užicima dnevnih rituala i napuniti baterije.

Individualnost i sloboda izražavanja

Naš asortiman kupaonskih linija, opreme i proizvoda najboljih europskih brendova nudi iznimno velik broj stilova i finiša koji se izvrsno uklapaju kako u tradicionalnu, tako i u suvremenu arhitekturu. Razigrani ili minimalistički rezervirani, inovativni ili klasični, suvremeni ili retro, mnogobrojni stilovi u interijeru kupaonica spremno daju izraz svačijem ukusu.
Uz mogućnost personalizacije svakog elementa kupaonica postaje ekskluzivno privatno utočište, prostor osobnog stila i slobode.

Istraži sve kutke svoje buduće kupaonice!