MIJEŠALICE I TUŠEVI

Moderne miješalice i tuševi majstorski su spoj vrhunske kvalitete, novih tehnologija i iznimnog dizajna.

U suradnji s vodećim europskim brendovima, u vašu kupaonicu donosimo vodeće proizvode i besprijekorna rješenja najboljih svjetskih specijalista za vodu.

Današnje kupaonice, pa time i kupaonske miješalice, slavine, tuševi i sustavi za tuširanje, pružaju puno više od čiste funkcionalnosti. Brojne opcije i mogućnost personalizacije, uz primjenu intuitivnih tehnologija i preciznog inženjeringa, pretvaraju kupaonicu u zonu čistog užitka, sklada i elegancije, jedinstveni privatni spa, prostor koji odražava vaš individualni ukus, stil i želje.
Bilo da obnavljate ili gradite novu kupaonicu, bilo da sanjate o privatnom hedonističkom utočištu, možda i o svestranoj kupaonici za više generacija, ili pak planirate lijepu i praktičnu kupaonicu za goste, pomoći ćemo vam da iz mora tehnoloških tješenja i velikog raspona dizajnerskih stilova, od retro ugođaja pa sve do ultramodernih linija, odaberete ono što vam savršeno odgovara.

Tuševi

Naš iznimno veliki opseg ručnih, zidnih i stropnih tuševa, sustava za tuširanje i konzola s inteligentnim tehnologijama nudi gotovo beskonačne mogućnosti, užitak tuširanja za sva čula.

Bilo da preferirate tuširanje mekom, opuštajućom kišom ili energičnu masažu ciljanim i pulsirajućim mlazovima, imamo rješenje za vas. I sve to uz uštedu vode do 60%! Pritom, inteligentna rješenja omogućuju raznolike kombinacije. Prodor novih tehnologija najočitiji je kod multifunkcionalnimh tuševa koji iskustvo tuširanja upotpunjuju aromaterapijom, elementima turske saune, kromoterapijom i tretmanima za eliminaciju toksina. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, fleksibilnost i komfor tuširanja dosižu nove horizonte, dok vi jednostavnim pritiskom upravljate jačinom i tipom vodenog mlaza.

Miješalice

Moderne kupaonske miješalice za umivaonik, kadu, tuš kadu ili bide, s ugrađenim termostatom ili bez njega, nadžbukne ili podžbukne, zidne ili ugradbene, različitih visina i stilova, omogućuju vam uštedu ne samo hladne nego i tople vode. Tu je i automatsko uklanjanje kamenca, bez ikakve primjene sredstava za čišćenje. Štednja električne energije i vode u kući nikada nije bila lakša! Savršena higijena, lako postavljanje i održavanje, dugovječnost i jednostavnost uporabe naših kupaonskih miješalica i tuševa transformirat će vaše jutarnje i večernje rituale u čisto zadovoljstvo.

BRENDOVI U PONUDI