Laminam kuhinje

IDEJNO RJEŠENJE – IZRADA – ISPORUKA – MONTAŽA

CULT će biti uz vas na svakom koraku do vaše kuhinje budućnosti, izrađene po mjeri od najboljeg materijala na svjetskom tržištu – Laminama.

Kao hrvatski partner svjetski renomirane talijanske tvrtke Laminam, CULT se može pohvaliti timom certificiranih stručnjaka s dugogodišnjim i opsežnim iskustvom u dizajnu i montaži Laminam kuhinja. Štoviše, CULT neprestano organizira edukacije za građevinare i arhitekte, kako bi popularizirao i proširio stručna znanja vezana u ovaj zasluženo proslavljeni materijal.

Idejno rješenje

Blisko surađujući s vama, naši će stručnjaci doznati sve vaše planove, želje i potrebe vezane uz novu kuhinjsku Laminam oblogu. Osim tehničkih podataka kao što su dimenzije prostora te smještaj svih kuhinjskih instalacija i aparata, uvodne konzultacije uključuju i definiranje stila uređenja vaše kuhinje.

Laminam se odlikuje nevjerojatnim rasponom od preko 400 boja koje vjerno imitiraju sve materijale poput kamena, drva, mramora, betona, metala i tkanine. Pored toga, Laminam je dostupan u nizu završnih obrada koje oku i dodiru pružaju jedinstveni doživljaj. Na ovaj način, kuhinjsku radnu ploču od Laminama moguće je savršeno uskladiti s podnim ili zidnim oblogama od Laminama te svim kuhinjskim elementima i namještajem koji odlučite obložiti Laminamom. Također, samostalne izabrane elemente od Laminama – primjerice radnu ploču – možete bez problema koordinirati s bilo kojim kuhinjskim elementima koji su izrađeni od drugih materijala.

Laminam omogućava realizaciju bilo kojeg stila uređenja te koordinaciju s ostatkom doma, uključujući okućnicu, bazen, terasu ili balkon. Mogućnost izrade Laminam ploča po mjeri otvara sasvim nove dimenzije personalizacije prostora, u potpunosti prilagođenog vašim potrebama i željama.

Nakon što prikupimo sve navedene smjernice, pristupit ćemo izradi idejnog rješenja, koje sadrži detaljne tehničke nacrte i krajnji izgled vaše nove Laminam kuhinje. Ukoliko je potrebno, u ovom stadiju ćemo izraditi i profesionalnu 3D vizualizaciju projekta. Ovaj hiperrealističan prikaz dočarava svaki kutak vaše buduće kuhinje, sve njene dimenzije i ambijent.

Izrada

Laminam porculanske ploče odlikuju se jedinstvenim, velikim dimenzijama i iznimno malim debljinama, koje mogu iznositi 3, 5, 12 ili 20 mm. Zbog toga dizajn, izrada, isporuka i montaža kuhinje od Laminama zahtijeva veliko iskustvo, specijalizirana znanja i posebne alate, što je još jedan razlog zbog kojeg projekte od Laminama ne može svatko izraditi ili montirati.
Uz majstorsku preciznost  i primjenu najstrožih industrijskih standarda, na osnovu odobrenog idejnog rješenja pristupit ćemo izradi vaše Laminam kuhinje po mjeri.

Isporuka

Po završenoj izradi sami ćemo isporučiti sve elemente od Laminama na vašu lokaciju. Bez obzira na veličinu projekta, s našim će timom vaša radna ploča, stol, elementi, podne i zidne obloge te ostali elementi sigurno i bez problema dospjeti na mjesto ugradnje. Kao i u svim drugim fazama projekta, s nama je vaša Laminam kuhinja u sigurnim rukama.

Montaža

Nakon isporuke, naši će specijalisti izvršiti i montažu, s pažnjom do u najsitnije detalje, sve do trenutka kad vam predajemo „ključ kuhinje“ u ruke.
Sva naša tehnička znanja i stručnost u službi su vašeg zadovoljstva i bezbrižnosti, ne samo u fazi izvedbe projekta, nego i svih narednih godinama u kojima ćete uživati u svojoj savršenoj Laminam kuhinji po mjeri.