MASAŽNI BAZENI

Masažni bazeni esencija su opuštanja.

Prepustite se nenadmašnom osjećaju wellnessa u vlastitom domu uz masažne bazene koji se odlikuju vrhunskim dizajnom, smjelim inovacijama i krajnjom pažnjom na detalje. Spoj vrhunske tehnologije i ergonomije, ugodni u svakom pogledu, naši masažni bazeni postat će jedno od omiljenih mjesta u vašem domu.

Unutarnji masažni bazeni

Stvoreni za čisti užitak, moderni masažni bazeni namijenjeni su revitalizaciji tijela i uma, ali i fenomenalnim trenucima druženja s najbližima. Naš asortiman vrhunskih europskih masažnih bazena nudi raznovrsne opcije, uz mnoge mogućnosti personalizacije.

Vrhunski masažni bazeni opremljeni su najsuvremenijim sustavima za zračnu i vodenu masažu, uz potpuno tihe i strateški raspoređene mlaznice koje pružaju cijeli raspon opuštajućih, energizirajućih ili okrepljujućih masažnih tretmana, sukladno vašim željama. Kombinacijom zračne i vodene masaže, uz mogućnost primjene kromoterapije, vrhunski užitak kućnog spa dostupan je u svakom trenutku.

Specijalni konstrukcijski materijali naših masažnih bazena iznimno su čvrsti i otporni na ogrebotine. Uz to, sprečavaju stvaranje plijesni i bakterija. Inovativni višeslojni sustav obloga doprinosi održavanju stalne temperature, smanjujući utrošak električne energije. Pametni sustavi upravljanja omogućavaju bežično upravljanje, regulaciju temperature vode i vrste mlaza, dok integrirani audio sustavi podižu komfor masažnih bazena najvišu moguću razinu. Prostrani i stvoreni za maksimalnu udobnost, naši masažni bazeni omogućuju slobodu položaja i boravak više osoba odjednom.

Puno više od funkcionalnih predmeta u domu, današnji masažni bazeni odlikuju se i neupitnom estetikom. Izbor različitih finiša i oblika otvara mogućnost koordinacije s bilo kojim stilom uređenja i unutrašnjim rasporedom, uz mogućnost instalacije u centru prostorije, uza zid, u uglu ili niši.

Mnoštvo masažnih sustava iz našeg asortimana jamči da ćete pronaći jedan po svojoj mjeri. Primjerice, štedljivi i efikasni “Infinity“ masažni bazeni tiho ispuštaju višak vode, koji postepeno i bez prekida otječe u specijalni odjeljak u kojem se pročišćava i dogrijava, da bi se potom ponovno vratio u bazen. Voda neprestano cirkulira, a sustav je stalno spreman za uporabu.

Vanjski masažni bazeni

Masažni bazeni na otvorenom intimne su oaze wellnessa. Pozivajući na uživanje i druženje, odlikuju se funkcijama i estetikom koja će oplemeniti svaki prostor. Sofisticirani sustavi upravljanja, integrirana rasvjeta i audio sastavi udružuju se kako bi pružili dragocjenu i luksuznu senzaciju potpunog opuštanja na svježem zraku, u bilo koje doba dana ili godine. Inverterske pumpe za grijanje vode štede energiju i prijateljske su spram okoliša, a pritom i krajnje tihe.

Najmoderniji sustavi dezinfekcije, poput ozonskog, dodatno su jamstvo bezbrižnosti. Načinjeni od čvrstih, trajnih i potpuno bezopasnih materijala koji se odlikuju izvrsnim izolacijskim svojstvima, a ujedno su otporni na atmosferske utjecaje i UV zračenja, vanjski masažni bazeni nastavit će vam pružati nenadmašan užitak u godinama koje su pred vama.

BRENDOVI U PONUDI