SAUNE

Sauna je ritual regeneracije tijela i duha, toplo utočište od svakodnevne užurbanosti i stresa..

Tradicionalno prokušana metoda, sauna iznova uspostavlja ravnotežu duha, vraćajući sklad u vaš život. Moderne saune vrhunskih europskih proizvođača iz našeg asortimana savršen su spoj tradicionalnih znanja i najmodernijih tehnologija, u službi osobnog wellnessa. Jednostavan i efikasan, ovaj izvorno nordijski izum u svojem je modernom izdanju osvojio je svijet.

Svi razlozi za saunu

Drevni ritual porijeklom iz Finske, sauna pruža mnoge fizičke i mentalne dobrobiti, i sve to u samo pola sata. Izostanak vlage, uz temperature koje se kreću od 60°C naviše, omogućavaju isparavanje vode iz tijela bez zadržavanja na koži, čime se uklanjaju toksini, nepotrebne i štetne tvari. Koža se podmlađuje, a tijelo oslobađa štetnih tvari. Hvaljena metoda za smanjivanje stresa, sauna je ujedno i riznica mnogih zdravstvenih dobrobiti. Doprinosi jačanju imuniteta, krvožilne i limfne cirkulacije i sna. Pomaže pri regulaciji težine, ublažavanju kroničnih bolova, oporavku mišića i kod respiratornih bolesti. Bez ikakve sumnje, sauna predstavlja pravo malo kućno svetište za intimne trenutke opuštanja i druženja s najbližima.

Vrhunski materijali

Saune iz našeg asortimana izrađuju se od dragocjenih vrsta drva koja su otporna na vlagu i iznenadne promjene temperature. U kombinaciji s panelima od kvalitetnog stakla, sauna se lako usklađuje s bilo kojim tipom i stilom interijera. Lakoća, prozirnost i čvrstoća kaljenog stakla stakla te plemenitost i toplina drva bešavno će se stopiti, vizualno povezujući prostor saune s ostatkom doma.

Dodatna oprema i personalizacija

Moderne saune opremljene su 100% sigurnim čeličnim pećima koje ne zahtijevaju dodatne sigurnosne uređaje. Uz peći i vulkansko kamenje, tu su i raznovrsne drvene klupice te obavezne tradicionalne drvene žlice i vjedra. Pametni digitalni sustavi upravljanja te dodatne opcije, poput audio sustava i kromoterapije, zaokružuju pretvorbu moderne saune u svestranu zonu kućnog wellnessa i vrhunskog užitka.

Kombinacija tuša i saune

Spoj suvremenog tuša i saune nudi neslućene mogućnosti u jednom zaokruženom prostoru. Praktična i multifunkcionalna, ova kombinacija osvaja gotovo neograničenim mogućnostima. Kombinirajte prokušana svojstva saune s cijelim spektrom mogućnosti što ih nude naše moderne tuš konzole, kako bi u intimi vlastitog doma uživali u sasvim jedinstvenom wellness iskustvu, skrojenom po vašoj mjeri.

BRENDOVI U PONUDI