PARKET

Kad je riječ o skladu između ekskluzivnosti i intimne topline, parketima nema premca.

Biran od najboljih sirovih materijala, obrađen s majstorskom pažnjom, vrhunski parket donosi veliku dodanu vrijednost svakom prostoru.

Najbolji materijali, najsuvremenija proizvodnja

Najkvalitetniji parketi plod su dugog procesa koji počinje odabirom i pažljivom sječom sirovih materijala, a nastavlja se majstorskom obradom, uz široki raspon efekata i prirodnih finiša koji nisu štetni za ljudsko zdravlje i okoliš. Inovativne i precizne tehnike obrade drveta potenciraju njegovu snagu, trajnost, ljepotu njegovih prirodnih boja i tekstura. Načinjeni da traju, s velikom otpornošću na udarce, kompatibilni s podnim grijanjem, laki za instalaciju, održavanje i popravke, parketi su podovi za bezbrižan život.

Savršeni sklad izgleda i materijala

Parket u vaš prostor donosi prirodu. Hrast, orah, javor, trešnja, bukva, egzotična azijska i afrička drva – da nabrojimo samo neka – redom su jedinstveni i bezvremeni, svako na svoj način.

Parketu je prirođen velik raspon ugođaja. Ugodni na dodir, vizualno skladni, parketi su podloga za savršeni svakodnevni ambijent, jednako kao i za najljepše i najdraže komade namještaja. Danas, parket omogućuje visok stupanj personalizacije. Svijetli parket  stvara umirujuću, opuštenu atmosferu i prostor čini vizualno većim. Tamniji parketi, s njihovim bogatim i kontrastnim efektima, pojačavaju dubinu prostora i topao, rustičan ugođaj. Osim velikog izbora različito gradiranih sjajnih i mat finiša, pa sve do patina, metaliziranih i drugih efekata, tu je i oduševljavajući raspon formata. Osnovni, casual ili neobični i formati odlično funkcioniraju u otvorenijim urbanim prostorima. Legendarni ikonički formati, poput Chevrona ili Versaillesa, odišu luksuznim ugođajem. Mozaičko slaganje različitih vrsta drveta ili neobičnih, kompleksnih uzoraka rađa spektakularne efekte. Postoji i cijeli niz elegantnih, svestranih formata parketa koji su podjednako primjereni tradicionalnim i suvremenim stilovima uređenja te se izvrsno uklapaju u sve prostorije.

Priroda u vašem domu

Vrhunski parket trijumf je spontane, urođene elegancije, idealan za sve one koji u svom domu žele uživati u prisutnosti pravog, čistog drva. Sklad teksture i boja modernih parketa u vaš dom donosi samo srce prirode. Neusiljenost i snaga drveta, s njegovim nježnim pokretima koji svaki dio čine malo drukčijim od drugog, prava je podloga za život – stabilna, trajna, unikatna i lijepa.

BRENDOVI U PONUDI