TUŠ KABINE I PARAVANI

Zakoračite u svoju idealnu tuš kabinu. Praktički zasebna prostorija unutar vaše kupaonice, moderna tuš kabina može se personalizirati i potpuno uskladiti s vašim individualnim stilom i dnevnim ritualima.

Tuš kabine

Tuš kabine nove generacije pune su ugodnih iznenađenja. Njihova uporabna svestranost, prilagodljivost, uz bogat raspon dostupnih stilova te integraciju najsuvremenijih tehnologija, jamče luksuzno iskustvo tuširanja.

Estetika modernih tuš kabina bešavno se spaja s njihovom iznimnom funkcionalnošću. Od protukliznih materijala u samoj tuš kadi, pa sve do stijenki izrađenih po rigoroznim standardima te dodatnih elemenata kao što su rukohvati, police unutar kabine, sjedala i slično, moderne tuš kabine odlikuju se izvrsnim sigurnosnim odlikama.

Prilagodljivost tlocrtu još je jedna odlika kvalitetnih tuš kabina najboljih europskih proizvođača. Planirate li tuš kabinu u kutu, u niši, uza zid, ili razmatrate jednu od mnogobrojnih elegantnih walk-in opcija, naš veliki asortiman otvara nove obzore i rješenja za ovaj iznimno važan element svake kupaonice.

Bez obzira da li ste pobornik klasičnog ili retro stila, da li preferirate dekorativne detalje, da li su vam draže zaobljene ili formalno strože linije, dobro odabrana tuš kabina u vašu će kupaonicu unijeti osjećaj proširenog prostora, elegancije i lakoće. Veliki zbor stijenki – kliznih, fiksnih, s jednim ili više krila, prozirnih, patiniranih ili s uzorkom, s nosačima i okvirima u raznim finišima i izvedbama – tuš kabini će podariti dodatnu sofisticiranost i ugođaj otvorenog prostora. U kombinaciji s velikim rasponom vrhunskih tuševa, miješalica, konzola i sustava za tuširanje, tuš kabina postaje istinska oaza wellnessa u samom srcu vašeg doma.

Vjerojatno najbolji primjer svestranog koncepta tuširanja su multifunkcionalne tuš kabine. Riječ je o pravim malim kućnim spa centrima u kojima voda teče sukladno vašim preferencijama: kao fina izmaglica, kao meka kiša ili pulsirajući u odabranom ritmu. S opcijama vertikalnih ili horizontalnih masažnih sustava, funkcijama turske kupke, kromoterapije i aromaterapije, uz intuitivne digitalne sustave upravljanja, multifunkcionalne tuš kabine zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje rituala tuširanja.

Paravani

Kvalitetni i lijepi paravani zadržat će vodu unutar kade i kada se tuširate u njoj. Stakleni paravani za kadu izvrsna su alternativa klasičnim zavjesama, kako u pogledu higijene, tako i u pogledu izgleda. Načinjeni od visokokvalitetnih materijala koji ne zadržavaju ni vodu niti kamenac, moderni su paravani uredni i laki za održavanje, a u vaše kupatilo unose osjećaj prozračnosti.

Paravani za kade dostupni su u različitim atraktivnim opcijama, od fiksnih do pokretnih, kao i onih koji se sklapaju uz zid kada se ne koriste. Uz mogućnost kombinacije fiksnog i pokretnog krila, tu su i raznolivrsni stilski finiši koji se mogu uskladiti s ostatkom kupaonice.

BRENDOVI U PONUDI