BAZENI, WELLNESS I SPA

Kućna spa zona, sauna ili bazen čine da se osjećate kao na odmoru ili putovanju, a bez da kročite iz vlastitog doma.

Trend wellnessa kod kuće raste iz godine u godinu.  Zaslugom suvremenih tehnologija i materijala, neki je oblik kućnog wellnessa danas svima dostupan.

Prostor čistog opuštanja i komfora, wellness zona u domu napunit će vaše baterije kao malo što drugo. Pored toga, svi oblici wellnessa kod kuće osmišljeni su tako da ih odjednom može koristiti više ljudi. Ovo kućnom wellnessu daje sasvim novu dimenziju, budući da je kvalitetno vrijeme provedeno u druženju i opuštanju s najbližima – jednostavno neprocjenjivo.
Intimno utočište od svakodnevnog stresa i žurbe, privatni hram opuštanja, zadovoljstva i druženja, kućna wellness zona može se projektirati tako da odgovara vašim individualnim potrebama i željama.

Masažni bazeni

Veliki raspon najmodernijih masažnih bazena iz naše ponude svojim će iznimnim odlikama i funkcijama zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Kombinacija potpuno tihe zračne i vodene masaže, bežični sustavi upravljanja, ugrađeni audio sustavi i ambijentalno svjetlo, kao i opcija kromoterapije, ove masažne bazene pretvaraju u male, samodostatne spa centre. Različitih formata i oblika, izrađeni od najboljih materijala, masažni bazeni su laki za održavanje, štedljivi u pogledu energije i lako se uklapaju u svaki prostor.

Saune

Moderne saune fascinantan su spoj novih tehnologija i drevnih znanja. Uz dokazane mnoge zdravstvene dobrobiti, saune su idealna mjesta za opuštanje s obitelji i prijateljima. Vrhunski dizajn i plemeniti materijali od kojih su izrađene dodatno naglašavaju funkcionalnu ljepotu modernih sauna i jamče estetski efekt u svakom prostoru, unutar doma ili oko njega. Saune se izvrsno kombiniraju s drugim wellness opcijama poput najnaprednijih sustava za tuširanje, za zaokruženi kućni wellness.

Bazeni

Bazeni još su jedno nezaobilazno mjesto wellnessa u domu. Kao točka dodira s prirodnim elementima, jedinstveni prostor za vježbanje i opuštanje, bazeni su stekli gotovo kultni status u uređenju eksterijera. Pažljivim opremanjem prostora oko bazena – bilo da je riječ o namještaju, deckingu, zaštiti od sunca ili raznovrsnoj dodatnoj opremi – bazen se pretvara u cjelogodišnji produženi dom na otvorenom. Idealan za rekreaciju i druženje, dobro osmišljen prostor oko bazena jamči vrhunsku zabavu i nezaboravne trenutke.

Vanjski tuševi

Vanjski tuševi su uistinu nezaobilazni elementi svake kućne wellness zone na otvorenom. Načinjeni od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika koji je čvrst, sjajan i otporan na koroziju, ovi tuševi će vam pružati luksuzno iskustvo tuširanja tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba ili temperaturu. Bilo da poželite osvježavajuće tuširanje prije ili poslije bazena ili plaže, ili pak runde u sauni, vanjski tuševi nikada vas neće iznevjeriti. Čak niti u zimi, kada temperature padu duboko ispod nule, i kada je topli tuš nakon vruće kupke u vanjskom masažnom bazenu baš ono što trebate.

Naša ponuda najkvalitetnijih vanjskih tuševa nudi iznimnu kvaliteta, trajnost i eleganciju. Pored svega rečenog, većina naših vanjskih tuševa može se potpuno personalizirati i uskladiti s vašim konceptom vanjskom prostora, za savršen ambijent kućnog wellnessa na otvorenom.