Kapitalni projekti

Naša ponuda vrhunskih europskih proizvođača elemenata za uređenje interijera i eksterijera uključuje brendove specijalizirane za hotelijerski, ugostiteljski, prodajni i javni sektor.

Najbolji europski brendovi za najsloženije projekte

Opremanje i dizajniranje hotela, ugostiteljskih i prodajnih objekata, javnih zgrada i drugih kapitalnih projekata iziskuje zaseban know-how, kao i proizvode vrhunske kvalitete koji zadovoljavaju stroge standarde komercijalne uporabe.

Kvaliteta, tehničke i instalacijske karakteristike te higijenske odlike ovih proizvoda rezultat su rigoroznih testova koji osiguravanju udovoljavanje standardima industrija u kojima se koriste. Počevši s materijalima od kojih su izrađeni, preko svakog, pa i najmanjeg unutrašnjeg ili vanjskog detalja, ovi su proizvodi iznimno dugotrajni i laki za održavanje, osmišljeni da glatko funkcioniraju u uvjetima visoke frekventnosti korištenja. Rezultat neprestane tehničke i dizajnerske inovacije, svim objektima u kojima se koriste podarit će superioran spoj estetike i funkcionalnosti.

Kutak za velike investicije

Naš tim stručnjaka predvođenih projektnim menadžerom posjeduje dugogodišnje iskustvo u realizaciji uspješnih kapitalnih projekta iz hotelijerskog, ugostiteljskog, komercijalnog i javnog sektora. Pored stručnog tima unutar same kuće, na raspolaganju su vam i naši stalni suradnici, renomirani arhitekti i dizajneri. U bliskoj suradnji s vama, pomoći ćemo vam da svoj projekt u svakom pogledu optimizirate i uskladite s investicijskim budžetom.