BAIA by Christophe Pillet

Ethimo i Christophe Pillet stvaraju novu liniju vanjskog namještaja BAIA, kako su je prozvali po mjeri “života na moru” ili stvorenu za “život na moru”.

Costiera i Baia napravili su intrigantni pohod bez presedana u svijet dizajna jahti i vanjskog uređenja, predlažući filozofiju načina života na otvorenom koja se sa kopna seli na more. Implementirati brod kao prostor za život bez ograničenja, koji će biti opremljen u profinjenom izdanju, koji je prije svega udoban, a gdje su interijeri u stalnom dijalogu s eksterijerima.

Costiera i Baia dolaze u dvije verzije rješenja za sjedenje, čija sama imena dočaravaju fascinantne morske pejzaže i opisuju svijet jedrenja u idealnom spoju suvremenog dizajna i performansi.

Protagonist za cijelu kolekciju je jedinstveni ugođaj pojačan odabirom materijala i završnih obrada iz svijeta jahtanja i nizom tkanina koje podsjećaju na istinsko naslijeđe svega što ima veze s nautikom, a prerađenog u suvremenom ključu. Costiera i Baia zajedno broje više od dvadeset komada koji se, pomiješani i spojeni, mogu koristiti za opremanje prostora različitih tipova, veličina i oblika.

Baia ima meke jastuke koji se oslanjaju na podlogu obrubljenu sustavom panela presvučenih tkaninom. Sve presvlake, s mekom udobnom ručkom, imaju svojstva i karakteristike koje osiguravaju njihovu izvedbu u bilo kojem vanjskom kontekstu ili situaciji i osiguravaju da namještaj zadrži svu svoju izvornu ljepotu i funkciju tijekom vremena.

Inspirirana nautičkim svijetom, BAIA je elegantna i iznimno udobna kolekcija dizajnirana za život na morui stvaranju iste lagane atmosfere opuštanja u bilo kojem otvorenom prostoru.

Otkrijte iznenađujuću modularnost i ekskluzivni stil!

U širokom asortimanu tvrtke Ethimo, postoje opcije za svako uređenje, posjetite nas u izložbenom salonu CULT u Splitu i izaberite omiljenu kolekciju.