BAZENI

Čista dodana vrijednost svakom domu, bazeni su puno stvari odjednom.

Pružaju trenutačni osjećaj otvorenog prostora i nezapriječeni doživljaj prirodnih elemenata – sunca, vjetra i vode. Idealni su za rekreaciju i vježbanje u svakoj životnoj dobi. Savršeni su za druženje i zabave. Poman odabir namještaja i dodatne opreme učinit će vaš bazen još atraktivnijim. Uz to će ga vizualno i funkcionalno povezati ne samo s ostatkom okućnice, već i s interijerom vašeg doma.

Namještaj

Najbolji vanjski namještaj udovoljava mnogim potrebama istovremeno. Čvrstoća i otpornost na sve atmosferske utjecaje jamstvo su trajnosti vanjskog namještaja koji je neprestano izložen suncu, vodi i naglim promjenama temperature. Uz minimalno potrebno održavanje, atraktivan i funkcionalan dizajn čine ovaj namještaj idealnim za nezaboravne trenutke druženja i opuštanja uz bazen. Veliki raspon kvalitetnih materijala od kojih se izrađuje vanjski namještaj zadovoljava sve ove uvjete.

Moderni prepjev klasičnog pletenog namještaja u prostor oko bazena unosi topli dašak tradicije. Čiste, minimalističke linije vanjskog namještaja načinjenog od visokotehnoloških kompozitnih materijala potcrtavaju urbani ugođaj. Plemenita drva poput mahagonija ili tikovine, s akcentima poput nehrđajućeg čelika, otvaraju sasvim nove i uzbudljive vizualne mogućnosti.

Od lounge i klupskih stolica, preko naslonjača svih veličina, raskošnih većih ili manjih kompaktnih sofa i garnitura, pa sve do stolova raznih dimenzija i oblika, elegantan vanjski namještaj oduševljava svestranošću i udobnošću.

Dobar dizajn stvara savršeno suzvučje unutrašnjosti vašeg doma i okućnice. Upravo tu vanjski namještaj igra važnu ulogu. Svojim velikim rasponom boja, materijala i stilova, vanjski namještaj nudi idealnu poveznicu interijera i eksterijera.

Zaštita od sunca

Svestrani, prilagodljivi i čvrsti, sustavi zaštite od sunca zaokružuju vaš najdraži prostor za opuštanje uz bazen. Bilo da je riječ o suncobranima, panelima, pergolama ili sjenicama, kvalitetni elementi za zaštitu od sunca iz našeg asortimana imaju višestruku funkciju. Za početak, načinjeni su od najboljih materijala koji su vodonepropusni, otporni na habanje i UV zrake. Opremljeni su sustavima upravljanja koji omogućuju reguliranje nagiba i smjera sjene za prilagodbu kutu sunca u svako godišnje doba. Osim što pružaju ugodnu sjenu koja ne zaprečuje vidik, njihov vrhunski dizajn dodatno će personalizirati i naglasiti ljepotu prostora oko bazena.

Decking

Naš asortiman vrhunskih europskih proizvođača deckinga zadovoljit će svaki stil te savršeno zaokružiti svaki bazen. Pomoći ćemo vam da da odaberete iz velike ponude deckinga, s rasponom od plemenitih drva do najsuvremenijih kompozitnih materijala.

Dodatna oprema

Dodatna oprema za bazene poput rasvjete, vanjskih kuhinja i roštilja, tuševa te kvalitetnog plutajućeg namještaja potvrdit će vaš bazen kao središnje mjesto druženja i opuštanja, prostor s nenadmašnim stilom.