Talenti- OUTDOOR LIVING

Talenti namještaj uspješno eksperimentira s inovativnim tehnologijama i materijalima. Po čemu se razlikuje njihov dizajnerski namještaj od ostale konkurencije?! Iz razloga jer je toliko profinjen, do te mjere da probija tanku granicu između vanjskog i unutarnjeg. Jedinstveni elementi opremanja koji imaju šarm interijera, a istovremeno prirodnost eksterijera, kolekcije koje se savršeno prilagođavaju svakom vanjskom okruženju, bilo poslovnom ili stambenom, te susreću različite stilove, od najklasičnijih do najsuvremenijih.

Talenti, inače talijanska tvrtka međunarodno priznata po izvrsnosti u sektoru vanjskog namještaja. Tvrtka koja se od svog nastanka ističe svojom sposobnošću dizajniranja izrade vanjskog namještaja i dodataka koji su u stanju interpretirati suvremene trendove i velikom dinamikom odgovoriti na razvoj tržišta.Stav prema predviđanju trendova u opremanju izražen je u izboru da se stvori nova dimenzija boravka na otvorenom i ispriča to kroz najbolja imena međunarodnog dizajna.

Tim dizajnera koji surađuje s tvrtkom, obogaćen iz godine u godinu velikim ličnostima na međunarodnoj sceni, sam je izraz želje da uvijek traže nove izražajne jezike i potiču i njeguju kreativnost u svim njezinim oblicima. Vrijednosti kojima se vodi tvrtka, osnova su na kojoj uspijevaju graditi svoju proizvodnu izvrsnost. Talent onih koji čine tvrtku, sinergija između različitih osoba uključenih u proizvodni proces, stalnapotraga za inovacijama te strast i pažnja prema najsitnijim detaljima.

Proizvodi su originalni, svestrani i karakterizirani bezvremenskom elegancijom. Tijekom godina razvijena je kompleksna ponuda namještaja za cjelovite dnevne i blagovaonske prostore, oko kojih su dodaci koji se prilagođavaju i definiraju svaki tip okruženja s velikim karakterom. Kvaliteta je sastavni dio svakog komada namještaja kojeg dizajniraju Talenti. Pomno kontroliraju svaku fazu proizvodnog ciklusa od razvoja prototipa do njegovog inženjeringa, pa sve do finalnog izgleda. Dizajn, neiscrpna pažnja u odabiru materijala i tehnologija koju koriste ključni su elementi za zadovoljenje potreba kupaca i osiguravanje izvrsnosti marke.

Njihov namještaj nije dizajniran samo za stambene projekte, već i za ugostiteljstvo u wellness području, u području luksuznih brodova… Kvaliteta, krojačka pažnja posvećena svakom detalju, tehnička izvedba i široka mogućnost prilagodbe osiguravaju da je tvrtka prisutna na globalnoj razini u raznim područjima.

Međunarodno zanimanje tvrtke ogleda se ne samo u proizvodima već i u pažljivoj komercijalnoj politici koja tvrtku Talenti čini prisutnom u 54 zemlje diljem svijeta kroz kvalificiranu nacionalnu i međunarodnu prodajnu mrežu koju čine preprodavači, agenti i distributeri.

Jedan od tih distributera koji zastupa tvrtku Talenti za područje Hrvatske, naša je tvrtka CULT. Posjetite nas u izložbenom salonu u ulici Domovinskog rata 104 a u Splitu ili nam pišite na info@cult.hr .

Najbolji svjetski dizajn i funkcionalnost namještaja iz naše ponude omogućuje da vlastitu inspiraciju i koncept uređenja uspješno realizirate u svakom prostoru. Uvjerite se u to i sami i posjetite CULT.