PODNE I ZIDNE OBLOGE

Kao temeljni horizontalni i vertikalni elementi u svakom prostoru, podovi i zidovi zaslužuju najkvalitetnije obloge.

Kao temeljni horizontalni i vertikalni elementi u svakom prostoru, podovi i zidovi zaslužuju najkvalitetnije obloge. Naši će stručnjaci biti uz vas na putu do savršenog sklada materijala, proporcija, boja i oblika na vašim zidovima i podovima. Vrhunski materijali i neiscrpan izbor stilova garancija su da će vaši podovi i zidovi zablistati osebujnim, individualnim karakterom.

Podne obloge

Jedan od ključnih elemenata stanovanja, podovi zaslužuju najveću moguću pažnju u planiranju unutrašnjeg uređenja, kako prilikom nove gradnje, tako i tijekom renovacije. Kad razmatramo podove u domu i oko njega, dobro je  imati na umu da je pod doslovno i preneseno temelj svakog prostora. Podne obloge zadaju važnu odrednicu koja uvjetuje cjelokupni prostor. Kao velika površina, pod itekako utječe na vizualni i taktilni doživljaj te na zvučnu dimenziju svake prostorije. Dobro odabran pod istoznačan je s uspjelim, skladnim interijerom.

Kad je riječ o tehničkim svojstvima, pri odabiru materijala treba u obzir uzeti otpornost na udarce i ogrebotine, trajnost, čvrstoću, izolacijska svojstva i naravno, estetska svojstva poput formata i boja. Od svih površina u bilo kojem zdanju, pod je najviše korišten, pa otud mora imati izvrsne performanse. Bez sumnje, pod izravno utječe na linije, oblike, svjetlo, boju, obrasce i teksture svih drugih sastavnica nekog prostora. Specifični materijali i njihovo kombiniranje mogu povećati dojam i vezati bilo koju prostoriju s ostatkom doma na izuzetno skladne načine. Isto vrijedi i za boje, teksture i i formate, kao i uzorke u kojima se podovi postavljaju.

Moderne podne obloge oduševljavaju obiljem mogućnosti. Pločice se mogu pohvaliti neiscrpnim rasponom stilova, jednako koliko i svestranošću i funkcionalnošću. Drveni parketi istoznačnica su za udobnost i toplinu doma. Kamen na podu garantira bezvremeni izgled. Mozaik je vječno uzbudljiv dijalog starog i novog. Kvalitetan i lijep decking će u trenu svaku okućnicu pretvara u luksuzni dom na otvorenom. Luksuzni vinil je vrlo praktična  alternativa kamenu ili keramici. Moderne zidne tapete donose jedinstvene vizualne naglaske u svaki interijer.

Kombinacija raznovrsnih materijala i uzoraka na podu cijelom prostoru daje   jedinstveni pečat i karakter. Jer, uređenje kreće od poda, pa naviše!

Zidne obloge

Kao vertikalna dimenzija vašeg prostora i prirodni vizualni fokus, zidovi zaslužuju iznimnu pažnju. Dobrim odabirom i personalizacijom obloga, prazni i ispražnjeni zidovi preobrazit će se u plohe iznimnog interesa, koje se ističu stilom i skladom.

Od svestrane keramike i uzbudljivih mozaika, preko klasično lijepog kamena, moderne zidne obloge nude obilje kreativnih i elegantnih kombinacija. Naš asortiman najboljih europskih proizvođača zidnih obloga nudi pregršt vrhunskih rješenja za ljubitelje svakog stila u uređenju.

Izaberi svoje obloge