RADIJATORI

Suvremeni radijatori i grijači za ručnike osvajaju originalnim stilom i vrhunskom kvalitetom.

Dostupni u krajnje bogatom opsegu oblika, dimenzija i boja, unose skulpturalnu dimenziju i na taj način postaju originalni element dizajna svakog interijera. Uz inovativne materijale i najsuvremenije tehnologije, radijatori vrhunskih europskih proizvođača iz našeg asortimana vašem će domu podariti spoj ljepote i bešavne funkcionalnosti.

Radijatori

Iznimno dekorativni, suvremeni radijatori dostupni su u praktički neograničenim rasponu oblika i dimenzija, koji ih pretvara u prava mala umjetnička djela. Uz mogućnost modularnog konfiguriranja te vertikalne, horizontalne ili čak stropne instalacije, ovi su radijatori rezultat spoja najnovijih tehnologija i najboljeg svjetskog dizajna. S dodatkom ručki ili prečki za odlaganje ručnika i odjeće, ili pak integriranih polica i spremišnih prostora, ovi radijatori postaju pravi komad namještaja u kupaonici, dnevnoj sobi ili drugim prostorijama vašeg doma .

Mirnih, kontemplativnih ili pak darežljivih i sasvim neočekivanih linija, ovi se radijatori prilagođavaju svakom prostoru. Ultratanki radijatori odlikuju se malom debljinom, katkada od samo 4mm. Kreirani prvenstveno za vrlo male prostore, tanki radijatori evoluirali su kako bi udovoljili potrebama skučenih prostornih situacija, a bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili estetike. Trezvenih i strogih linija, s kontroliranom ravnotežom oblika i proporcija, oni unose stabilnost i red i u najmanji prostor. S druge strane, okrugli, zakrivljeni, ovalni ili trapezoidni oblici naglašavaju pokret. Neočekivani, simetrični i asimetrični oblici modernih radijatora domu podaju vizualnu toplinu i autentičnost. Pravokutni ili zaobljeni profili, u nizu mogućih kombinacija, mogu se koristiti i kao particija prostorije, svojevrsni grijući zid. Izrađeni od gize, aluminija i nehrđajućeg čelika, na hidraulični, električni ili kombinirani pogon, moderni radijatori maksimalno su energetski efikasni i koriste tek malu količinu vode. Dostupni u gotovo 200 boja, s mogućnošću aplikacije odabranog motiva, radijatori iz naše ponude dosižu puni potencijal personalizacije.

Grijači za ručnike

Svestranost modernih radijatora otjelovljena je i u grijačima za ručnike, čija je funkcionalnost sada obogaćena mnoštvom vizualnih i dizajnerskih rješenja. Različite opcije instaliranja omogućuju da se grijač montira vertikalno ili horizontalno, ili čak samo nasloni na zid, čineći ga nezaobilaznim i atraktivnim dijelom svake kupaonice. Dekorativna dimenzija dodatno je naglašena dostupnošću u preko 200 boja. Raznovrsni oblici, kompaktan, čist ili razigran dizajn te mnoštvo dostupnih dimenzija dodatno proširuju horizonte prilagodbe ovog krajnje praktičnog grijaćeg elementa svakom stilu i ukusu.

BRENDOVI U PONUDI