Water Therapy Treatments

Dornbracht je dugo istraživao učinke hidroterapije na tijelo, um i dušu. U suradnji s poznatim stručnjacima iz Kneippove terapije, tradicionalne kineske medicine (TCM) i istraživanja dobrobiti, ovo je znanje pretvoreno u inovativne primjene na vodi i rješenja s njom. Dornbracht odgovara na individualne ljudske potrebe i aktivno doprinosi vašoj osobnoj zdravstvenoj i wellness strategiji. 

Razvili su tretmane vodene terapije za uspješno smanjenje boli, poboljšanje mentalnog zdravlja, liječenje specifičnih stanja i poboljšanje općeg zdravlja i dobrobiti. Svi njihovi Kneipp tretmani mogu se jednostavno primijeniti u udobnosti vašeg doma.

Baš poput Kneippovih tretmana, hidroterapijski tretmani koriste ljekovitu moć vode kako bi osigurali ravnotežu, dobrobit i životnu energiju.

Neliječena bol može imati posljedice koje će promijeniti život, uključujući nesposobnost za rad, napetost u odnosima i depresiju. Tretmani vodene terapije kod kuće pružaju učinkovite, prirodne načine za ublažavanje boli koji se mogu integrirati u vaš trenutni plan liječenja za bolje rezultate.

Jedan od najblagotvornijih učinaka vodene terapije na tijelo je poboljšanje općeg blagostanja kroz bolju cirkulaciju, mirniji san, zdraviju kožu i jači imunološki sustav.

Zdravlje uma ima izravan utjecaj na cjelokupno zdravlje. Hidroterapijski tretmani mogu poboljšati mentalno zdravlje smanjenje stresa, tjeskobe, nesanice i drugih problema.

Poboljšajte svoje cjelokupno zdravlje svakodnevnim tretmanima uz Dornbracht Water Therapy. 

Posjetite CULT na adresi Domovinskog rata 104 a u Splitu i izaberite Dornbracht Water Therapy Treatments po svojoj mjeri.