Tavar: parketi kolekcija Memento

Još jedna od visokokvalitetnih i jedinstvenih kolekcija tvrtke Tavar je Memento kolekcija. Parketi su napravljeni od drveta i po uzoru na drva stara stotinama godina.

Izgled ovog jedinstvenog parketa vašem će prostoru pružiti unikatan i sofisticiran izgled, dok je Memento kolekcija jedna od mnogih koja slavi uspješnost tvrtke i njihove kvalitete. Ovakvi parketi predstavljaju izmjene godišnjih doma, godina koje prolaze, cikličnost koja obilježava i crta, strpljivo oblikuje ekskluzivne trenutke.

U kolekciji postoji nekoliko završnih izgleda parketa između kojih možete birati: „natural in varnish, natural oiled, lime effect“, pa tako svatko može pronaći sjaj koji njegovom prostoru najviše odgovara. S obzirom na čak sedam mogućih formata ili dizajnova u kojima dolaze parketi, svaki privatan i poslovan prostor će se moći prilagoditi parketima, to su formati; „Boarding, Italian plug, French plug, Hungarian plug, Chambord, Vincennec, Versailles“.

Širokim izborom dizajnova i formata, ovi parketi se mogu prilagoditi svakom prostoru koji žudi za jedinstvenošću i luksuzom.