PETRA ANTIQUA- Kamen između umjetnosti i strasti

Petra Antiqua osnovana je 1995. godine kao mala obrtnička tvrtka u sektoru antiknog mramora za podove i zidove. Druga generacija obitelji Bressan i danas slijedi taj put, nastavljajući ručno obrađivati ​​kamen s pristupom koji spaja neusporedivo talijansko majstorstvo s korištenjem inovativnih tehnika koje podižu mogućnosti u stvaranju novih ideja za dizajnere i arhitekte na jedan sasvim drugačiji način.

Kad bismo opisali duh Petre Antique, onda bismo svakako rekli da je krasi kreativna duša.

Svakodnevni rad s kamenim materijalima daje snažnu svijest o jedinstvenosti svakog pojedinog kamena. Svaki blok, ploča ili pločica je jedinstven za njih, svaki ima svoju priču u obliku žila, minerala i fosila. 

Petra Antiqua svakodnevno izrađuje mozaike, umjetničke kamene dekoracije, ploče za podove i zidove raznih veličina, inovativne završne obrade i teksture u gotovo 40 vrsta kamena.

Kad razgovaramo o Petra Antiqui, onda možemo reći da ona kontinuirano pomiče granice izrađujući kreativno kamenje s detaljnom pažnjom i pozornošću.

Spoj moderne tehnologije i talijanskog umijeća pruža beskrajne mogućnosti što se tiče širine asortimana. 

Ukoliko ste zainteresirani upoznati širinu palete koju nudi Cult kad je riječ o Petra Antiqua proizvodima, obratite nam se s detaljnim upitom na info@cult.hr ili nas posjetite u izložbenom salonu u ulici Domovinskog rata 104a, Split.