Mozaik – jedinstven način uređenja prostora

Malo što može pružiti osjećaj kreativnosti i maštovitosti kao mozaik pločice koje nude kombinaciju različitih materijala, boja, oblika i dimenzija kako bi se stvorio jedan poseban ugođaj u prostoru. Kombinacije se izrađuju od stakla, kamena, keramike, drveta, metala, ali i raznih drugih materijala, a sve u svrhu zadovoljavanja svih dizajnerskih zahtjeva kod modernog uređenja doma.

Mozaik pločice pružit će jednu posebnu dimenziju prostoru, a vama gotovo neograničene mogućnosti pri odabiru kombinacije baš po vašem ukusu. O dugotrajnosti mozaika najbolje govori njegova bogata povijest, a danas je više nego poželjan pri opremanju jedinstvenih životnih prostora. Najčešće se koriste pri uređenju kupaonica i kuhinja, ali odlično će se uklopiti na gotovo sve druge pozicije unutar objekta. Osim toga, mozaik pločice lako je kombinirati sa drugim vrstama pločica pa ih stoga možete iskoristiti kako biste posebno naglasili određeni dio prostorije.

Za više detalja posjetite izložbeni centar Cult, a naše će vam stručno i uslužno osoblje uvijek rado pomoći oko vašeg odabira i pružiti vam sve dodatne informacije i savjete. Potražite mozaik pločice iz bogate ponude tvrtke Cult i opremite svoj dom upravo onako kako ste vi to zamislili.