Mastella Design: Kolekcija Kami

Nova kolekcija Kami, u proizvodnji talijanske tvrtke Mastella, predstavlja ekskluzivni sastav prilagodljiv većim kupaonicama dok ujedno i optimizira svaki kvadratni centimetar prostora. Ova kolekcija omogućava modularni dizajn koji postaje fluidan i pouzdan, a njegova praktičnost je ključni dio koji još više poboljšava njegove detalje i jedinstvenost.

Detalji koji karakteriziraju ovu kolekciju su bočne ploče debljine dva centimetra i ladice umetnute s prednje strane. Boje bočnih ploča, ladica i gornje ploče prilagodljive su željama, a u ponudi se nalazi nekoliko boja između kojih možete birati, a moguće je izabrati lakiranu ili mat verziju. Moguće je birati između svih završnih obrada Mastelle; kamen, drvo, lak, mat, sjajni završetci itd. Modularnost ovog kupaonskog namještaja savršena je za prilagođavanje svakog dijela vaše kupaonice u nešto korisno; svaki dio vaše kupaonice bit će iskorišten.

Moguće je birati između tri načina zatvaranja ladica; s kvakom, za povlačenje i za prihvaćanje otisaka prstiju ili „pop up“ način. U kupaonski namještaj je uključen i razdjelnik kojim ćete lakše organizirati prostor u ladicama.