Kako urediti kuhinju?

Kao jedan od najvažnijih elementa svake kuhinje svakako je radni prostor. Zašto?! Zato jer je to mjesto na kojem perete, režete i sjeckate, kuhate i spremate, stoga je izuzetno važno da taj prostor, uz zadovoljavanje estetskih kriterija, bude i praktičan. Ako doista želite uživati u kuhanju, širina, debljina, visina, stil i boja radne plohe, ali i izbor rasvjete i sudopera detalji su na koje morate obratiti posebnu pozornost.

Pri odabiru radne plohe, pripazite na njezinu dubinu. Idealna je 70 ili 75 cm jer će vam osigurati dovoljno prostora za kuhanje, ali i pohranu manjih uređaja i pribora koji svakodnevno koristite.

Vrlo važna je i veličina sudopera, CULT vam danas predstavlja jedan koji bi mogao biti savršeni suputnik u vašoj kuhinji. Riječ je o FARMER sudoperu, talijanskog branda Galassia. Farmer Sinks kolekcija keramičkih sudopera “oversize – total look” – funkcionalni su, praktični i sposobni prenijeti toplinu i familijarnost u vašem domu.

Glazure u boji, koje je razvila tvrtka Galassia, održavaju nepromijenjenim visoki standard kvalitete i trajnost sjajnih glazura. Nove završne obrade odlikuju se profinjenom satenskom površinom ugodnom na dodir. Nijanse koje predlaže Galassia dobro se međusobno kombiniraju.

Boje i materijali svih površina u kuhinji, od radne plohe do šanka/blagovaonskog stola, trebali bi biti usklađeni kako biste se ugodno osjećali u prostoru u kojem ćete rado boraviti.
Dok su predmeti i namještaj vrlo važni jer su opipljivi i aluzivni izraz koji priziva i potpisuje osjećaj doma u kojem se živi, a stilovi i ukusi predstavljaju ogledalo vremena i kao takvi izražavaju estetsku sliku vremena o kojem se govori.

Ako ste i vi u potrazi za rješenjem, obratite nam se na info@cult.hr ,a mi ćemo vam sa svojim timom, potporom stručnjaka i proizvođača ponuditi i isporučiti zamišljeno rješenje!