BLUINTERNI vrata

Dizajn, personalizacija, materijali koji poštuju prirodu sve to stane u jednu rečenicu kad razgovaramo o talijanskom brandu Bluinterni.

Neprestano traže nova funkcionalna i estetska rješenja kako bi zadovoljili potrebe klijenata i uređenja njihovih interijera. Kvaliteta i iskustvo pretvaraju unutarnja vrata i sustave otvaranja i zatvaranja u vrhunski komadni namještaj. Stoga surađuju s brojnim arhitektonskim i dizajnerskim studijima diljem svijeta, a jedan od tih je i naš CULT.

U suradnji s njima stvaramo unikatne i personalizirane proizvode za naše klijente.

Bluinterni vrata, nude nam veliku slobodu izbora jer se mogu u potpunosti prilagoditi Vašim željama kao što je raznovrsnost dimenzija, svestranost oblika otvaranja i veliki izbor obloga te nam omogućuju izradu osebujnih projekata i projekata po mjeri.

Koriste samo kvalitetne Laminam materijale koji osiguravaju čvrstoću i otpornost tijekom vremena. Elegantne i profinjene, završne obrade kreću se od drva do eko-kože, od betona do kamena, od ogledala do stakla i do svijetlih Alutes tekstura s odrazima svile, reljefnim cvijećem i geometrijskim uzorcima.

CULT, uvijek u skladu s trendovima u sektoru namještaja, svojim kupcima nudi širok izbor završnih obrada vrata u različitim materijalima. Savjetovati ćemo Vas pri odabiru one koja je prava za Vas među mnoštvom završnih obrada vrata, nudeći vam idealno rješenje koje može dati dodatnu vrijednost Vašem domu ili uredskom okruženju.