Berry Alloc: vinilni podovi po vašem izboru

Još jedna vrhunska tvrtka koju vam Cult predstavlja je Berry Alloc, cijenjeni proizvođač vinilnih podova. Pogodni su za svaku sobu, od kupaonice do spavaćih soba i dnevnih soba, a svojim jedinstvenim izgledom zadivljuju svakog ljubitelja jedinstvenih interijera.

Što se tiče praktičnosti, vinilni podovi jedno su od najučinkovitijih ulaganja. Činjenica da izgledaju kao drvo ili kamen dovoljna je da opravda široku uporabu samog proizvoda. Iako podne obloge od vinila nalikuju pločicama i drvenim podlogama, imaju nešto mekšu površinu jer su premazane tankim slojem filca ili pjene. Također, vinilni podovi imaju veću fleksibilnost koja osigurava njihovu trajnost.

Berry Alloc nudi široku paletu vinilnih proizvoda, a možete birati između tri vrste. Najbolji dio cjelokupne kvalitete i ideja vinilnih podova u interijeru je to što se mogu 100% reciklirati – čisti vinilni pod izražava tradicionalni i jedinstveni dizajn prostora koji mu daje ugodan i kreativan izgled. Različiti dizajni i boje vinilnih ploča oduševit će sve i zadovoljiti svaku želju i potrebu.