Berry Alloc parketi

Kolekcija parketa tvrtke Berry Alloc napravljena je u Francuskoj, a dostupna je u nizu boja prikladnih za svaki interijer i stil uređenja doma i života.

Parketi su vrlo jednostavni za instalaciju, jako su izdržljivi te vrhunske kvalitete i vrlo ih je jednostavno za popraviti ili zamijeniti, dok je proces čišćenja također vrlo jednostavan i lak za svakoga. Parket je prigodan za sve prostorije, za igranje, za plesanje, za bolju povezanost s prirodom i drvom. Vaš će parket u interijeru donijeti novu radost življenja i bit će baza za ostatak uređenja. Svi parketi nose prestižnu oznaku Parquets de France, simbol znanja i održivosti tvrtke Berry Alloc.

Parketi sadrže vlaknaste ploče visoke gustoće koji su idealni za podno grijanje, one stvaraju iznimnu toplinsku vodljivost i prilagođeni su potpunoj učinkovitosti za podno grijanje. Jedna od najbitnijih stvari do kojih tvrtka drži jest poštivanje prirode, pa tako parketi dolaze iz održivo upravljanih šuma i označeni su oznakama PEFC i FSC, pa se tako ne gubi drveće i proizvodnja ne šteti prirodi.