AXOR ONE- boja za svaki prostor

Boja za svaki ambijent, tim se pristupom vodio AXOR prilikom kreiranja šest novih osebujnih boja AXOR ONE.

Suptilne, ali dopadljive, šest novih boja AXOR ONE odražavaju duboko poštovanje prema vodi u njenom fluidnom odnosu prema zemlji i nebu. Plavo-zelena aquamarina dočarava kromatski karakter mirnog mora, dok je koraljna topla boja, crveno-narančasta nijansa proizašla iz boje jezera. Led je svijetle, prigušene plave boje, koja se vidi u slojevito plavoj boji morskog ledenjaka. Kamen je jake sive boje koja asocira na susret kopna i mora. Seashell je hladna sivkasto ružičasta od koralja i školjki, dok Sand podsjeća na obalu.

Za dodatnu dubinu i živost, završni sloj dodatnog sjaja dočarava sloj vode preko površinske boje. Poput same vode, ova završna obrada odražava okoliš i lako se čisti, što je čini idealnim izborom za svaku kupaonicu.

Ova kolekcija oduševit će svakog ljubitelja inovacija i zaljubljenika u prirodu, dok će izbor AXOR ONE donijeti izuzetnu ljepotu i jedinstvenost u Vašu kupaonicu.

“Svaka boja uravnotežuje sposobnost da postane dio mirnog vidnog polja s neograničenim prostorom za samoizražavanje i individualnost. Odabrali smo boje koje nadopunjuju najširi raspon kupaonskih završnih obloga, od emajla i betona, do mramora i drva.”

Jay Osgerby.

Obratite nam se s povjerenjem, Vaš CULT.