Axor: kolekcija Citterio

Tvrtka Axor jedna je od vodećih u proizvodnji modernog kupaonskog namještaja, a nova kolekcija Citterio još je jedna koja će oduševiti one koji vole luksuzno i otmjeno uređenje doma i kupaonice.

Axor Citterio kolekcija prilagođena je svakom kupaonskom ambijentu, a prepoznatljiva je po ravnim površinama koje briljantno reflektiraju svjetlost. Ovu kolekciju karakteriziraju i uravnotežene proporcije i elegantne geometrije, a iznimno velik asortiman opcija i proizvoda zadovoljit će svačije potrebe. Od mnogih proizvoda, u asortimanu se nalaze i slavine u različitim stilovima ručke – igla, križna ručka, originalna i nova ručica koje je preciznija i jednostavnija za korištenje. Proizvodi dolaze u klasičnom kromu i do 15 ekskluzivnih Axor FinishPlus PDV površina, uključujući polirani crni krom i opciju s brušenim zlatom.

U širokom asortimanu postoje opcije za svako uređenje kupaonice i kupaonskih prostora, pipe daju luksuzan i otmjen izgled kupaonici koja će u kompletu s ostalim Axor proizvodima oduševiti svakoga.