O nama

Cult d.o.o. je kompanija osnovana 2016 godine. Po svom izričaju ne spadamo u klasičnu trgovinu u koju dođete, kupite, nosite. Gdje god dođete čini Vam se poznato i već viđeno?

Misija Cult-a je postizanje savršenog životnog okruženja koje odražava ukuse i stilove. Mi smo ovdje kako bismo Vam pomogli da svoje mjesto za život učinite drugačijim, funkcionalnim i unikatnim. Dugogodišnje iskustvo našeg tima pomoći će Vam da pronađete kvalitetno i optimalno rješenje u kojem ćete se osjećati udobno i sigurno. Pored udobnosti i sigurnosti, cilj nam je kroz vodeće globalne brandove u segmentu, ponuditi Vam proizvode vrhunske kvalitete, dizajna i dugotrajnosti, a isto tako nastojimo svojim pristupom donositi trendove, educirati tržište i razvijati svijest o društvenoj odgovornosti kroz materijale i tehnologije koji svojim utjecajem štite i obnavljaju uvjete životnog okruženja.

Bez obzira je li riječ o podnim i zidnim oblogama – pločicama, kamenu, parketu, deckingu, vinilu ili pak mozaiku, kupaonskoj opremi i galanteriji, komadnom namještaju od punog drveta ili pak wellness i spa asortimanu masažnih bazena i sauna, u Cult-u ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste unijeli dodatnu dozu elegancije i profinjenosti u vaš dom.

Osim usluga prodaje i isporuke proizvoda, naši klijenti mogu koristiti i besplatne usluge savjetovanja i stručne asistencije pri izboru optimalnih rješenja, usluge budžetiranja kao i usluge 3D oblikovanja koje će Vam omogućiti da vidite kako bi izgledao Vaš životni kutak prije bilo kakvog investiranja, kao i da zajedno s našim timom kreirate Vaš dom iz snova.

Asortiman koji nudimo klijentima je odraz stila, ukusa i kreativnosti, a predstavlja mnoštvo  jedinstvenih proizvoda, stvorenih kroz kvalitetne i studiozne procese koje izvode profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u sektoru. Obratite nam se s povjerenjem i pretvorite svoj dom u jedinstveno i savršeno skladno mjesto za život.