Budžetiranje

Budžetiranje je temelj poslovnoga planiranja i menadžerske kontrole čiji je zadatak sve aktivnosti postaviti kao vrijednosne ciljeve kako bi projekt bio uspješan!

Optimalno oblikovan model budžeta omogućuje kvalitetnu provedbu i kontrolu svih procesa, kontrolu i analizu realiziranih i planiranih ulaganja, usporedbu i analizu postignutih rezultata u odnosu na budžetirane (planirane), održavanje planiranog termina izvršenosti, te stimuliranje menadžerskih napora!

Vrlo često se desi da se želje i stvarnost  ne poklapaju, da se projekt razvija bez stvarnog osjaćaja o usklađenosti sa budžetom i kolika je cijena koštanja za određenu opremu ili izvedenu uslugu. Sve to dovodi do višestrukih revizija projekta, odstupanja od željenog izgleda ili pak kvalitete, te kašnjenja u realizaciji.

Vrlo je bitno od samog početka kvalitetno planirati i steći osjećaj. Kako bi izbjegli dodatne troškove ili kašnjenja u procesu selekcije i odabiru opreme, a obzirom da svojim visokokvalitetnim asortimanom možemo ponuditi značajnu strukturu u opremanju svih vrsta objekata, imamo rezultate I reference, obratite nam se kroz KONTAKT, a mi će mo Vam biti na usluzi,  pomoći definirati najoptimalnije, energetski učinkovito, u ekspolotaciji dugoročno i održivo rješenje kako bi dobili  najbolji odnos uloženo-dobiveno.