BAZENI, WELLNESS I SPA

Obrađujemo, razvijamo i realiziramo vase potrebe. Izrada cjelokupnog koncepta za dobrobit unutar bilo kojeg objekta mora se pažljivo procijeniti kako bi korisnici mogli najbolje iskoristiti sve što im ponudite, ali isto tako se mora pravilno upravljati i profitirati.Iskustvo koje posjedujemo kroz snažne partnere u ovom segmentu koji mogu odgovoriti na bilo koji projektni zadatak  je vrijednost na raspolaganju kako bismo Vam mogli pomoći u svakom koraku do rješenja.

Ako razmišljate o ulaganju u bazen, welliness i SPA mi ćemo vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve, a možete nas kontaktirati kroz KONTAKT podatke.

Rješenja po mjeri su naš standard!

Funkcionalno rješenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta zahtijeva projekt koji može organski integrirati wellness područje u sve ostale usluge, ubacujući ga u gotovo svaki arhitektonski kontekst u skladu s građevinskim i zdravstvenim pravilima. Pristup u projektiranju ovih tema je itekako kompleksan, zahtjevan  i rastezljiv. Uglavnom se generalno susrećemo sa terminom “bazen” i/ili“wellness i SPA”, zahtjevima investitora da se ova tema obradi i uklopi u projektno rješenje koje poslije treba biti funkcionalno, svrsishodno, te doprimjeti zadovoljstvu krajnjeg korisnika.Naši partneri su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u povezivanju projekata s potrebama koristeći vrhunsku tehnologiju.

BAZENI

Karakteristike bazena podrazumijevaju niz zahtjeva u pogledu primjene. Stalni kontakt s vodom, uvjeti pri korištenju bosim nogama i strogi propisi o zdravlju i sigurnosti nameću specifične dizajnerske vještine. U tom pogledu raznolikost dizajna, kombinacijja boja i oblika estetski i sigurnosno je zaokružen, te Vam ga stavljamo na raspolaganje.

SAUNE

Finska sauna,  savršeno suha za potpuno opuštanje!

Finska sauna kombinira visoku temperaturu (85 ° C – 100 ° C) s gotovo nultom vlagom (10% – 20%).Ova kombinacija savršena je za znojenje i obnavljanje oksigenacije tijela do potpunog opuštanja. Prava je suha vruća kupka, vrlo učinkovita za detoksikaciju tijela izbacivanjem toksina i nečistoća.

Parna kupelj, vrijednosti pare na pravoj temperature!

Unutar parne kupelji iskorištava se visoka vlažnost zraka (85% – 90%) u kombinaciji s nižom temperaturom (40 ° C – 50 ° C) kako bi se dobila potpuna regeneracija.Fina para lagano se obavija oko tijela, dok topla temperatura omekšava kožu, pročišćavajući je i omogućavajući joj da oslobađa toksine i stres. Voda se u obliku vruće pare koristi za brzo zagrijavanje cijele kože i dišnih putova za stvaranje opuštajuće wellness terapije.Prednosti parne kupelji su brojne, jer djeluje na neke vrlo važne sustave u organizmu.

Infracrvena sauna, zrake vraćaju u život!

Infracrvene zrake koje blagotvorno prodiru u kožu potiču cirkulaciju i metabolizam te omogućava tijelu da povrati svoje normalno zdravstveno stanje i doživi prirodno stanje ugode.Za razliku od klasične finske saune, koja djeluje zagrijavanjem zraka unutar kabine, infracrvene lampe zagrijavaju tijelo koje prodire izravno ispod kože, u tkiva. Na taj način aktiviraju izbacivanje nečistoća znojenjem. Oni također omogućavaju opuštanje mišića i povećavaju cirkulaciju krvi. Dubina prodiranja ovisi o valnoj duljini IR zraka.

Bio sauna, blaža verzija finske saune s povećanom vlagom!

Bis sauna se preporuča osobama koje teško podnose suhi zrak i visoku temperaturu.Temperatura u sauni je oko 50 – 60 stupnjeva i kontrolirana količina vlage od oko 55 %.Preporučeni boravak unutar bio saune je od 15 do 20 minuta. Poslije svakog tretmana preporuča se „hlađenje“ kao i kod finske saune ukoliko je moguće uz tuševe doživljaja ili u bačvi za uranjanje, odnosno plivanjem u bazenu.

Sauna sa soli, para koja oslobađa.

Zdravstvene prednosti parne kupelji sa solju;od davnina su poznata ljekovita svojstva soli, posebice u slanim špiljama bogatim česticama soli koje su glavni kurativni učinak kod respiratornih poremećaja.Pogodno za sve (odrasle, djecu, starije osobe) lijek je od velike pomoći u promicanju ozdravljenja mnogih bolesti, posebno onih povezanih s dišnim sustavom.Parna kabina postaje slana sauna zahvaljujući posebnom regulatoru koji omogućava tijelu da uživa u sauni s vodom i solju.Za razliku od medicinske haloterapije, solna sauna omogućuje pravi paket soli po cijelom tijelu, jer se oblak slane pare taloži na cijeloj površini kože. Tijekom kupke sa slanom parom, zaštitni sloj kože ostaje netaknut jer se sol taloži na površinskom sloju kože i zaustavlja njezino isušivanje.Idealno je rješenje za one koji imaju suhu kožu te ima pročišćavajući učinak: podaci pokazuju da je 30 minuta ove parne i solne kupelji ekvivalentno trodnevnoj prehrani bogatoj povrćem i voćem jer, zahvaljujući načelu osmoze, sol pomaže da se koža riješi toksičnih spojeva jer koža obnavlja minerale otopljene u slanoj pari pa se čini privlačnijom, blistavijom i zdravijom.

Tuševi doživljaja, za uživanje u najboljem vodenom iskustvu!

Uklonite sve znakove umora i stresa tropskim pljuskovima ili finom, nježnom kišom. Evokativna igra vode, boja i mirisa koje naizmjenično maze i oživljavaju,daju novu vitalnost! S rustikalnim okusom, tuš s posudom je kontrastni tuš savšenstva, izliv energije nakon užitka topline, idealan za završetak wellness putovanja. Imunološki sustav jača, a cirkulacija krvi se povećava aktiviranjem mikrocirkulacije hlađenjem vrućeg tijela. Kontrast temperature donosi tijelu ravnotežu s potpunim osnažujućim učinkom.

Ledena sauna, šarm hladnoće!

Tijekom procesa ubrzane tjelesne stimulacije ulaskom u vruće kabine (sauna, turska kupelj, biosauna, biljna sauna, infracrvena kabina itd.) od temeljne je važnosti podržati mehanizme reakcije kože. Zbog toga je potrebna toplinska “šok” reakcija na koži da bi se probudile tjelesne sposobnosti samoizlječenja. Led protrljan po tijelu umjesto hladne vode, osigurava tonus i zdrav izgled kože.Led se energično trlja po koži, započinjući, u skladu s principima hidroterapije, s područjima koja su najudaljenija od srca. Led se koristi za uklanjanje intenzivne topline dobivene iz saune i zaustavljanje procesa znojenja kako se ne bi previše opterećivalo tijelo.Snažno trenje leda izbjegava svaku moguću nelagodu nakon saune. Ovo je bitna praksa za pravi zdravstveni tretman!

Saune za vani, dopustite sebi užitak korištenja saune u vrtu dok snijeg pada!

Vanjske saune  oaza su mira okružene prirodom. Vanjske saune u vašem su vrtu, pored bazena ili na vrhu planine, dizajnirane tako da budu otporne na sve vremenske uvjete. Wellness nikad nije bio tako prirodan a svaki detalj može se prilagiditi Vašem ukusu I željama.

Welliness i SPA namještaj, bez kojeg ritual saune i turske kupelji ne može se završiti!

Zone opuštanja od presudne su važnosti. Važno je pažljivo stvaranje prave kombinacije između atmosfere i potpune udobnosti. Dopustite da vas vodimo u izboru namještaja za prostore opuštanja i rekalsacije što svako iskustvo čini nezaboravnim, ostavljajući stres iza sebe i pronalazeći obnovljenu energiju.

Zamislite umotavanje  u mekoću ogrtača i opuštanje na udobnim  elementima unutar prostora  prekrivajući noge i gležnjeve ručnikom. Čini se očiglednim, ali faza opuštanja je apsolutno neophodna za ponovno punjenje.

Ili odmor na zagrijanim vodenim krevetima savršen je za opuštanje kičmenog stuba. Leđa će vam imati koristi odmah i ublažiti će vaše loše držanje i svakodnevni stres. Zglobovi i mišići se opuštaju dok ležite i uživate u slatkom zadovoljstvu samo radeći ništa. Toplina vode unutar madraca pomaže opustiti tijelo i um.