LaFaenza – Keramičke pločice sa stilom

Podovi i obloge jedan su od temeljnih elemenata svakog prostora, a za odabir idealnog rješenja potrebno ih je uskladiti s ostalim dijelovima Vašeg interijera i eksterijera. Keramičke su pločice pritom jedno od najpraktičnijih rješenja koje u isto vrijeme sadrže i kvalitetu i stil.

Prestižni talijanski brand keramičkih pločica LaFaenza donosi Vam najnaprednija estetska rješenja u tokovima s najnovijim svjetskim trendovima poput klasičnih „single-fired“ ili „double-fired“ pločica, pločica od glaziranog porculana i slično.

Načela branda LaFaenza počivaju na osviještenom odnosu prema okolišu, pa su tako svi proizvodi skladna kombinacija prirode i tehnologije. Upravo je priroda izvor inspiracije za LaFaenza keramičke pločice, pa će tako primjerice kolekcija Bianco obuhvatiti šest različitih mramornih površina bijele boje.

LaFaenza proizvodi su na isti način okrunjeni i raznim ISO certifikatima održivog razvoja ili kvalitete te EMAS, L.E.E.D ili GREEN SQUARED certifikatima. Uz Cult, za svoj prostor odaberite pločice sa stilom, koji u svojoj raznolikoj ponudi donosi samo najbolje od svjetski poznatih brandova keramičkih pločica.