Ekološki prirodni materijali kao vječita inspiracija

Ekološka osviještenost danas je neupitna i neizostavna stavka svake renomirane proizvodnje materijala za interijere i eksterijere, a prirodni materijali svakim danom postaju sve popularniji u dizajniranju i uređenju prostora. Keramičke pločice za uređenje raznih podloga pritom mogu uz prirodan izgled biti izuzetno estetski izražajne bez gubitka vrijednosti kvalitete.

Cult Vam donosi priznatu svjetsku marku Laminam koja je posvećena proizvodnji i kreiranju najnovijih rješenja u izradi fasada, podnih i zidnih obloga ili namještaja čija je vizija stvoriti proizvodnju koja se bazira na prirodnim materijalima. Inspirirani prirodom, brand Laminam koristi čak 94 % materijala iz prirodnih izvora, dok se ostalih 6 % sastoji od stakla, pigmenata i ostalih vezivnih sredstava.

Laminam stvara keramičke pločice koje se suprotstavljaju tradicionalnoj uporabi ovog materijala. Kreirajući velike površine s minimalnom debljinom, ovaj materijal postaje podoban za vanjsku primjenu, unutarnje uređenje interijera ili pak za obradu namještaja. Inovativna rješenja u oblikovanju keramičkih pločica iznimno male debljine stvorile su novi proizvod koji karakterizira kontinuitet podloge i površine. Odaberite samo najbolje za svoj prostor i uz Cult opremite svoj dom ili poslovni prostor uz vrhunske keramičke pločice tvrtke Laminam.