Ariostea kolekcije – idealno rješenje za dizajn interijera i eksterijera

Životni prostor zaista mora predstavljati vlastiti izričaj i karakter. Kako biste stvorili drugačiju dimenziju Vašega doma, ključno je da odaberite odgovarajuće elemente podnih i zidnih pločica koje zaista predstavljaju centralne linije dizajna prostora. Za odabir istih, svakako birajte tvrtku Ariostea čije kolekcije možete pronaći u Cultu.

Temeljene na najfinijim i najtraženijim prirodnim materijalima, kolekcije Ariostea doprinose izuzetnoj estetici linija klasične ljepote. Ista se odražava u suvremenom dizajnu elegancije dok je naglasak na skladu boja, nijansa i uzoraka.

Motiv mramora, kao i mnoge njegove izvedbe i interpretacije, predstavlja bezvremenski stil visokog sjaja i kvalitete, a ključni element pločica toga uzorka, uistinu će podići dizajn interijera i eksterijera na jednu novu razinu elegancije s notama luksuza. Birajte bijelu klasiku, sivu kombinaciju s bijelim uzorkom ili tamnu za naglasak čistoće i sjaja – cijela paleta kombinacija neutralnih nijansa i boja čeka Vas u Cultu.